foto - 900 de câini din 120 de rase şi-au etalat frumuseţea la expoziţia chinologică de la sibiu

foto - 900 de câini din 120 de rase şi-au etalat frumuseţea la expoziţia chinologică de la sibiu5.000 de euro valorează cel mai scump exemplar prezent, duminică, la expoziţia chinologică de la Sibiu. Kaio este un japonez din rasa Akita Inu ce are deja în palmares 14 titluri naţionale şi internaţionale.

Pentru stăpânul său însă, Kaio este mult mai preţios. Mărturiseşte că nu l-ar da nici pentru 5 milioane de euro. La fel de ataşaţi şi mândri de companionii lor sunt toţi participanţii la competiţia de la Sibiu.

Peste 900 de câini din 120 de rase şi-au etalat frumuseţea şi abilităţile pe terenul de rugby din Dumbrava Sibiului. De la câini de pază, de luptă, de apărare, la cei mai inofensivi şi mai drăgălaşi căţeluşi, cu toţii s-au prezentat spălaţi, pieptănaţi şi parfumaţi. Un stand special cu bijuterii pentru căţei a atras atenţia stăpânilor.

Preţurile medalioanelor canine au fost pentru toate buzunarele: de la 8, la 32 de lei. Cu toate acestea, vânzările au fost destul de slabe. Sursa: Can Can

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA FAŢA LOCULUI

Ultima oră

Comentariul meu