video –foto: imagini şocante. femeie din satu mare găsită spânzurată în „sub arini” la sibiu

Un sibian a găsit marţi dimineaţă în jurul orei 7.30 femeia care atârna spânzurată cu o şufă de unul din podeţele din parcul Sub Arini. Familia spune că aceasta nu avea motive de sinucidere.

Sibienii care au avut drum în această dimineaţă prin parcul Sub Arini au auzit cu siguranţă de descoperierea făcută de un bărbat.

O femeie de 46 de ani a fost găsită cu ştreangul de gât, legată de un pod din apropiere de bulevardul Victoriei, în parcul Sub Arini, în zona dinspre strada Argeşului.[nggallery id=709]

La faţa locului a sosit şi familia lui Maria Maniţa. Femeia de 46 de ani este originară din Satu Mare şi de doi ani locuieşte alături de soţ la Sibiu.

Bărbatul spune că aceasta a plecat luni dimineaţă să îşi facă nişte analize la o clinică privată şi nu s-a mai întors. „Nu avea motive să se sinucidă. Nu ştiu de ce a făcut aşa ceva” a îngăimat acesta.

Poliţia face cercetări în acest caz. „Urmele de violenţă sunt cele specifice unei sinucideri. Nu excludem alte posibilităţi, dar după cercetarea la faţa locului zicem că este sinucidere.  După terminarea verificărilor ne vom pronunţa”, a declarat la faţa locului comisarul şef Gabriel Dăbău, şef birou Investigaţii Criminale în cadrul IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu