concert într-un autobuz la sibiu al celor de la plenty

concert într-un autobuz la sibiu al celor de la plentyLIVE BUS PARTY se va desfasura in data de 1 iulie, ora 20, plecarea facandu-se din parcarea Salii Thalia. Dupa 3 ore de plimbare prin oras, autobuzul va ajunge la “capat de linie” in jurul orei 23.00.

ASCER este o asociatie apolitica, neguvernamentala care are drept scop dezvoltarea unei societati Sanatoase, Culte si Educate prin participarea activa, alaturi sau in completarea institutiilor statului, la dezvoltarea tinerilor intr-un mediu favorabil din punct de vedere social.
Principalele doua proiecte ale ASCER sunt Bursa Pentru Romania si Centrul National de Voluntariat. BURSA PENTRU ROMANIA este un program care are ca scop sustinerea tinerelor valori romanesti din diferite domenii. Ea este impartita in primul an pe doua axe: cea acordata unui elev dintr-o institutie de studii preuniversitare din Romania (clasele XI-XII) care exceleaza intr-un anumit domeniu si cea acordata unui student, masterand sau doctorand care s-a afirmat intr-un domeniu de activitate. Pentru aceasta, ASCER organizeaza in acest an o serie de evenimente care sunt gandite sa atraga fondurile necesare acordarii acestor burse.
„LIVE BUS PARTY este primul dintre evenimentele pe care ASCER le-a programat pentru ca asociatia sa-si atinga scopurile propuse. LIVE BUS PARTY reprezinta cel mai cool mod de distractie urbana, adica o petrecere in toata regula ce se desfasoara intr-un mijloc de transport in comun (un autobuz) in care invitatii vor putea asculta trupa PLENTY live si se vor putea delecta cu bunatatile bufetului pus la dispozitie de organizatori, toate acestea in timp ce autobuzul ruleaza prin oras”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.
LIVE BUS PARTY se va desfasura in data de 1 iulie, ora 20, plecarea facandu-se din parcarea Salii Thalia. Dupa 3 ore de plimbare prin oras, autobuzul va ajunge la “capat de linie” in jurul orei 23.00, la OLDIES STRAND.

 

Ultima oră

Comentariul meu