bcr-ul a rezolvat problema alarmei de la sediul din piaţa aurel vlaicu

bcr-ul a rezolvat problema alarmei de la sediul din piaţa aurel vlaicuDupă ce am primit sesizări de la anumiţi cititori cu privire la zgomotul alarmelor false ale sucursalei BCR de pe Mihai Viteazu, am dorit să aflăm părerea oficială a băncii.

Directorul sucursalei nu ne-a putut oferi informaţii oficiale şi ne-a direcţionat către Biroul de Presă BCR de la Bucureşti. Totuşi după câteva refuzuri şi ezitări în a comenta problemele apărute la sistemul de alarmă, am aflat că problema a fost rezolvată.

 

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Sper sa fie ultimul update pe azi: persoana in costum era intr-adevar cineva de la banca (in sfarsit!), a parut sa se ocupe de problema in interior. Coincidenta de cascadorii rasului: cum a pornit motorul masinii sa plece cel de la paza, cum s-a repornit alarma.. Noroc ca era „angajatul” inca aici si a oprit-o manual. Imediat au plecat ambii. Sa vedem…

  2. Live blogging: cetateanul suparat a reusit sa aduca politia, a revenit si paza intre timp. Stau si discuta, pare sa fie si cineva la costum (o fi de la banca?). Nu a mai sunat alarma dupa primele 2 reprize. Deocamdata.
    Apreciez ca de data asta au luat masuri toti cei prezenti. Noroc insa cu cetateanul nervos, altfel.. paza plecase si nimic nu se rezolva si weekendul asta

  3. SUPRIZA. Prima zi de weekend, 14:35, a inceput alarma. 2 reprize pana acum. A venit paza, a plecat dupa 5 minute. Un om de pe strada tocmai vorbeste cu politia, e mai nervos ca mine! O sa pun si video cand pot.
    Au rezolvat.. ZERO barat

  4. Sa speram ca asa e! Daca nu, in urmatoarele weekend-uri va anunt.
    Nu inteleg totusi ezitarile/refuzurile lor…Daca nici mediei, atunci ce sa rezolve un om de rand? Poate reclamatiile i-au deranjat, dar cel putin eu am fost destul de rabdator – am recurs la sesizari doar dupa aparitia repetata a problemei pe parcursului lunii.
    Multumim din partea locatarilor din zona.

  5. Culmea incompetentei: Sunati la Bucuresti sa intrebati de ce nu merge alarma din Sibiu