barajul dintre săgeata şi voinţa sibiu e televizat pe dolce sport și dolce sport hd

barajul dintre săgeata şi voinţa sibiu e televizat pe dolce sport și dolce sport hdÎnfruntarea tur-retur dintre Săgeata Năvodari şi Voinţa Sibiu, pentru promovarea în prima ligă, va fi transmisă în direct de Dolce Sport.

 

Televiziunea Dolce Sport, care a transmis tot sezonul 2010 – 2011 din Liga 2, a câştigat şi drepturile tv pentru barajul de promovare în Liga 1, dintre Săgeata Năvodari şi Voinţa Sibiu.

Meciul tur va avea loc la Năvodari pe 2 iulie, de la ora 18:30, iar returul se va disputa pe 6 iulie, de la ora 18:00, la Sibiu.
Ardelenii promit să joace cu casa închisă pe Stadionul Municipal, unde în 1989 România învingea cu 1-0 marea echipă a Italiei. Ambele partide vor fi tranmise în direct pe Dolce Sport şi Dolce Sport HD.

În urma problemelor de licenţiere din Liga 1, Săgeata Năvodari (locul 3 în Seria I) şi Voinţa Sibiu (locul 4 în Seria a II-a), au fost desemnate pentru disputarea barajului de promovare în Liga 1. sursa: liga2.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dak tot o fi sa cada Poli Timisoara si dupa decizia TAS, prefer sa promoveze ardelenii nostri, hai Sibiul. Sunt scarbit de toata tevatura asta cu licente,cu multe suspiciuni. Sunt interese murdare,se distrug cluburi .pt ce oare? Fotbalul de la noi e varza oricum.