ziua sugarului sibian 2011, în weekend la muzeul în aer liber din sibiu

ziua sugarului sibian 2011, în weekend la muzeul în aer liber din sibiuComplexul Naţional Muzeal ASTRA organizează, și în acest an, “Ziua Sugarului Sibian”, sărbătoare care a debutat pe data de 1 iulie 2006 şi, bucurându-se de un real succes, a ajuns la cea de-a şasea ediție.

Chiar de la prima ediţie, acest eveniment a stârnit interesul unui mare număr de mămici şi tătici, care nu au ezitat să-şi demonstreze aptitudinile în cea mai grea meserie, cea de părinte, iar bebeluşii, mai cuminţi ca niciodată, şi-au gângurit planurile de viitor, care, bineînţeles, au fost premiate aşa cum se cuvine. “Ziua Sugarului” este dedicată, în primul rând, copilaşilor cu vârste între 0 şi 2 ani. „Vom organiza concursuri exclusiv pentru micuţii cu vârste de până la 2 ani: Cross-ul Bebe, pe mochetã (de-a buşilea), Cross-ul Bobocel, Miss şi Mister Bebe, Miss şi Mister Bobocel. Pentru mămici şi tătici am pregătit un program special: atât concursuri instructive şi distractive: Mămica ŞtieTot, Tăticul Priceput, cât şi consiliere pre- şi postnatală asigurată de specialiştii Centrului Medical Alessia”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Masaj pentru bebeluşi

Masajul bebeluşului (demonstraţii individuale), tehnici de masaj pentru relaxarea bebeluşului, exerciţii – elemente psihoterapeutice în vederea dezvoltării abilităţilor empatice şi capacităţii de relaţionare părinte – copil, gimnastica gravidei (exerciţii de tonifiere a organismului în general şi, în mod special, a grupelor musculare implicate în naştere, pentru un travaliu mai scurt şi mai nedureros) şi cursurile Lamaze sunt doar câteva dintre elementele oferite la Ziua Sugarului Sibian de Centrul Medical Alessia.

Ateliere atractive

Grădiniţa cu predare în limba engleză Helen Doron va organiza şi în acest an diverse ateliere, activităţi şi jocuri  în limba engleză, punctul forte din programul lor constituindu-l prezentarea interactivă a cursurilor în limba engleză pentru bebeluşi. „Aşadar,  veniţi duminică, 3 iulie, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, cu mic, cu mare şi cu suzeta la purtător, pentru a sărbători împreună cea de-a şasea ediţie a „Zilei Sugarului Sibian”. Evenimentul se va desfăşura între orele 10 şi 18, la Etno Tehno Parc (aflat în Muzeul în aer liber, la intrarea dinspre Grădina Zooogică). Intrarea este gratuită pentru toată lumea.

Vă aşteptăm cu drag, pentru o petrecere a fragedei copilării, cum numai în poveşti putem găsi!”, mai spun organizatorii.

Ultima oră

Comentariul meu