video - alarma celor de la bcr din piaţa aurel vlaicu dă de furcă locatarilor din zonă <span style="color: #ff0000;">(scrisoare de la cititori)</span></strong>

Un sibian ne-a relatat faptul că alarma filialei BCR din Piaţa Aurel Vlaicu se declanşează de câteva ori pe zi, mai ales în weekend când banca este închisă. Oamenii spun că nu pot să se odihnească şi nu mai au linişte de când aceste lucruri se întâmplă frecvent.

Iată plângerea făcută de către un sibian pe adresa redacţiei Ora de Sibiu:

„Locuiesc pe Mihai Viteazu si am o nemultumire sau plangere referitoare la filiala BCR de pe acest bulevard. De prin luna mai alarma lor se declanseaza (fals, fara motiv) de cateva ori pe zi cam in fiecare zi de weekend. Sunetul este unul infernal, dureaza circa 3-4 minute, termopanele nu ajuta, iar oamenii ce trec pe langa sediu ii vad tinandu-se de urechi. Dupa o pauza de cateva minute alarma se declanseaza din nou si o tine tot asa cateva ore bune.

video - alarma celor de la bcr din piaţa aurel vlaicu dă de furcă locatarilor din zonă <span style="color: #ff0000;">(scrisoare de la cititori)</span></strong>Intervalul in care porneste e unul de mai mare dragul: orele 14-17 dupa-amiaza, deci nu se mai poate pune problema ca cineva din zona sa se poata odihni. In weekend-ul acesta spre exemplu ne-a „incantat” urechile sambata la 7 dimineata, apoi dupa 13, continuand duminica in intervalul 14-17.

Cu siguranta alarma nu functioneaza corect de multa vreme, dar nimeni de la BCR nu a facut nimic in privinta asta. Ce deranjeaza si mai tare e ca agentii de securitate ce apar (intr-adevar) sa verifice declansarea nu au absolut nici o putere. La fel s-a intamplat cu o pereche de gardieni si un echipaj de politie – s-au uitat,  au plecat. Nici urma de un angajat BCR cu acces chemat de urgenta de acasa. Cu siguranta firma de paza a anuntat mai departe de fiecare data, ceea ce ma face sa ma indoiesc atunci de calitatea servicilor si a oamenilor ce lucreaza la BCR. M-am gandit sa fac reclamatie la politie, dar cand am vazut rezultatul „incursiunii” dansilor atunci cand s-au sesizat singuri mi-am dat seama ca as pierde vremea”

Ai vreo nemulţumire? Simţi că problemele tale nu au rezolvare? Reclamă tot ce te deranjează pe email la oradesibiu@gmail.com

Ultima oră

Comentariul meu