accident tragic la ieşirea de pe centura sibiului. un audi a6 de bucureşti s-a făcut praf, iar un om a murit pe loc
Foto - adevarul.ro

accident tragic la ieşirea de pe centura sibiului. un audi a6 de bucureşti s-a făcut praf, iar un om a murit pe loc
Foto - adevarul.ro

În urma accidentului avut loc în această dimineaţă o persoană care stătea pe locul din dreapta faţă a murit pe loc. Maşina a fost distrusă aproape în totalitate.

Săptămâna cu accidente grave pare să nu se sfârşească încă în judeţul Sibiu. După ce un copil a fost strivit de un TIR pe o trecere de pietoni şi un autocar care venea din Spania a intrat într-o autobasculantă a avut ca bilanţ 20 de răniţi şi un şofer mort, sâmbătă dimineaţă a mai avut loc un accident foarte urât.

La ieşirea de pe centura ocolitoare a Sibiului, spre Sebeş, în sensul giratoriu din zonă, un Audi A6, înmatriculat în Bucureşti a zburat pur şi simplu prin acesta şi a ieşit în afara drumului.

Un pasager a murit pe loc, iar şoferul de 43 de ani şi un pasager de pe bancheta din spate, de origine turcă, au fost scoşi din maşină numai după intervenţia celor de la Descarcerare, de la ISU Sibiu.

Viteza excesivă, neadaptată la condiţiile de trafic este din primele cercetări ale poliţiştilor, principala cauză a producerii acestui accident.

sursa foto: adevarul.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. La mai mare…tuturor soferilor. Pardon, tuturor “potentialilor criminali” care nu realizeaza ca sofatul pune in pericol in primul rand viata pietonilor, apoi a biciclistilor/motociclistilor, si mai apoi a celorlalti utilizatori de autovehicule. Incercati sa mergeti pe jos pe E68 sau sa pedalati pe relatia Sibiu – Saliste spre exemplu, si intelegeti ce vreau sa zic. Pana una alta soseaua e a tuturor, nu doar a moto-vehiculelor.