video - foto: 20 de răniţi şi un mort în urma accidentului de pe dn1 la sibiu cu un autocar saiz tour ce venea din spania

Accidentul s-a produs în jurul orei 6.50. Un autocar al firmei Saiz Tour care venea din Spania şi mergea la Curtea de Argeş a intrat în plin într-un camion parcat regulamentat şi semnalizat, pe marginea drumului.

În urma accidentului aproximativ 20 de persoane au fost rănite şi transportate la spitalul judeţean Sibiu pentru îngrijiri medicale.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA ACCIDENTUL AVUT LOC LA IEŞIREA DE PE CENTURA SIBIULUI!

Şoferul de rezervă al autocarului a decedat pe loc în urma impactului.

A fost nevoie ca cei de la ISU Sibiu – Descarcerare să intervină pentru a scoate mai mulţi răniţi dintre fiarele contorsionate ale autocarului.

Medicii de la SMURD Sibiu au intervenit de urgenţă pentru a acorda răniţilor îngrijiri medicale.

Mai multe ambulanţe au transportat persoanele rănite la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Baltoş, un autocar plin cu pasageri s-a ciocnit cu o basculantă pe şoseaua de centură a Sibiului.

Accidentul s-a petrecut la ieşirea de pe centura ocolitoare a municipiului Sibiu către Veştem. Din primele informaţii se pare că pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers faţă de maşina din faţă, autocarul a lovit partea din spate a unei basculante“, a declarat Balteş.

VIDEO: adevarul.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Sibiu, Raluca Puşcă, 12 persoane rănite în urma accidentului au ajuns deja la UPU cu multiple traumatisme.

Sunt 12 persoane, femei şi bărbaţi, politraumatizaţi prin accident rutier. Toţi sunt în curs de investigaţie, dar cei mai mulţi au traumatisme cranio-cerbrale, cranio-faciale, de bazin şi fracturi ale membrelor“, a spus Puşcă.

Conform sursei citate, toţi cei 12 răniţi sunt conştienţi şi stabili hemodinamic. În total este vorma de peste 20 de persoane rănite.

Raluca Puşcă a precizat că aceştia sunt români, provenind din judeţe precum Vâlcea şi Argeş.

Potrivit martorilor, persoana care a murit în accident este şoferul de rezervă al autocarului.

Autocarul venea din Spania şi se îndrepta spre Bucureşti. Autovehiculul aparţine firmei Saiz Tour, dar este înmatriculat în Spania.

VIDEO: adevarul.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Deci eu nu pot sa inteleg…..cat de prost trebuie sa fie un reporter sa-l intrebe pe ranit sau mai bine spus pe mai multi „v-ati speriat?” deci daca eram in loc la pasager i-as „fi tras vreo 3 palme” sa-si revina fata!!!!!nu stiu cine a angajat-o SINCER va spun!!!!!