frf-ul cere 50.000 de euro pentru televizarea barajului dintre voinţa sibiu şi săgeata năvodari

frf-ul cere 50.000 de euro pentru televizarea barajului dintre voinţa sibiu şi săgeata năvodariFederația Română de Fotbal a anunţat joi că este deținătorul drepturilor de transmisie televizată a jocurilor de baraj, pentru promovarea in Liga I, sezonul 2011-2012, dintre Cs Fc Săgeata Năvodari şi Csu Voința Sibiu.

Meciurile menționate sunt programate în zilele de 2 iulie a.c. (ora 18.30) – turul și 6 iulie a.c. (ora 18.00) – returul, ordinea jocurilor urmând să fie stabilită, prin tragere la sorți, azi, 23 iunie a.c., ora 12.00, la Casa Fotbalului.

Prețul de pornire pentru achiziționarea drepturilor evocate mai sus este de 50.000 Euro + TVA, negociabil. “Luând în considerație acest aspect, vă rugăm să vă exprimați punctul de vedere și, dacă veți dori, să înaintați o ofertă până la data de 27 iunie a.c., ora 13.00”, se arată într-un comunicat postat pe frf.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. De abia asteptam meciurile cu voi franarilor .. sa v-o „tragem” asa original cum numai noi stim !!!
    Forzza Gaz Metan
    voi pentru promovare noi pentru Europa League !!!

    1. Proasta natie mai sunteti!!!! Daca nu era Romgaz si Transgaz nu mai rezistati in Liga 1… prapaditule

  2. Nu mi se pare o suma exagerata. Sper sa se gaseasca difuzori. Ma refer macar la prima partida… ca la a doua vedem live, nu? In limita locurilor de la stadion:(