Termen amânat în procesul FNI de la Sibiu, după ce Ioana Maria Vlas nu a avut apărător

Termen amânat în procesul FNI de la Sibiu, după ce Ioana Maria Vlas nu a avut apărătorTermenul de judecată de miercuri în procesul FNI, care are loc la Tribunalul din Sibiu, a fost amânat pentru 25 iulie, ora 10.00, după ce judecătorul a constatat că inculpata Ioana Maria Vlas nu a avut apărător, avocatul desemnat din oficiu fiind incompatibil, conform unui comunicat remis AGERPRES, de instanţa locală.

„La termenul de azi, dosarul a primit termen de judecată la data de 25 iulie 2011, ora 10.00 întrucât instanţa a constatat lipsa de apărare a inculpatei Vlas Maria Ioana, având în vedere că avocatul desemnat din oficiu se află în incompatibilitate de a o reprezenta şi că la dosarul cauzei există depusă, de către inculpatul Costescu Mircea, o cerere de amânare în vederea angajării unui apărător ales”, se arată în comunicatul Tribunalului Sibiu.

Totodată, a fost introdusă în cauză partea responsabilă civilmente SC SOV INVEST SA prin lichidator SC FINECO INSOLV SPRL şi s-a dispus citarea CENTROCOOP – partea responsabilă civilmente.

Tot pentru 25 iulie, instanţa de judecată de la Sibiu a dispus efectuarea unei adrese către Primăria Sectorului 2 Bucureşti şi către Info Camera Notarilor Publici, în vederea comunicării moştenitorilor inculpatului decedat – Negură Gheorghe precum şi efectuarea unei adrese către AVAS pentru a se comunica dacă există părţi civile care şi-au recuperat prejudiciul .

Procedura de citare cu unele părţi civile nu a fost îndeplinită marţi, se mai arată în comunicatul Tribunalului Sibiu. AGERPRES

Ultima oră

Comentariul meu