video – voința între incertitudine și speranță. hămbășan s-a decis să rămână la club

Jucătorii sibieni s-au reunit luni după amiază la stadionul Municipal, dar încă nu se știe ce se va face și dacă se va juca baraj. Finanțatorul Ioan Hămbășan a dat singura veste bună pentru această zi și anume că rămâne la club și vin sponsori noi.

După mascarada de la ședința Comitetului Executiv de la Federația Română de Fotbal, jucătorii sibieni au venit la stadion, o parte optimiști, o parte pesimiști. La ora 18.10 și-a făcut aparația și finanțatorul Ioan Hămbășan care era extrem de dezamăgit de ceea ce a citit prin presă că s-a întâmplat la ședința FRF. ”Sincer nu am înțeles ce s-a decis. Aștept ziua de marți ca să vedem dacă se spune mai clar ce s-a întâmplat și ce se întâmplă. Luăm în claclul și acel 1 la sută că s-ar putea schimba ceva. Mă așteptam să fie o zi cu decizii mult mai serioase și mă așteptam ca cei din Comitetul Executiv să iasă cu o hotărâre pe înțelesul tuturor. Repet. Nu am înțeles. Așteptăm și noi de la FRF să știm ce facem în continoare. Pe mine mă interesează doar atât. Dăm sau nu dăm baraj. Să spună clar. Care este decizia?” a spus Hămbășan.

Incertitudine și dorințe

Hămbășan a mărturisit că habar nu are în acest moment ce trebuie făcut la echipă. ”Urmează probabil vreo 2-3 săptămâni de ambiguitate. Nici nu știm pentru ce să ne pregătim. Pentru liga 1? Pentru liga a II-a? Pentru braj? Nici nu știm ce să facem. Jucătorii au venit la antrenamente. Acum ce să facem? Trebuia să ne reunim pe 2 iulie, dar uite că nu știm ce să facem. Nu am nimic cu Poli, cu Gloria sau cu Bihorul, dar trebuie să se ia o decizie corectă” a mai spus acesta.

Rămâne la Voința

Ioan Hămbășan a decis că nu va pleca de la Voința Sibiu. ”M-am decis și cred că rămân la echipă. Suntem în curs de finalizare a unor discuții clare cu doi sponsori care și-au manifestat intențiile clare de a susține echipa. Până nu știm însă în ce divizie jucăm și ce vom face e foarte greu să stabilim clar niște obiective”, a mai spus acesta.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. sa va pregatiti oameni buni pentru liga 2. la ce decizii se iau (sageata navodari a primit licenta pentru liga 1 desi n-are voie sa promoveze)este clar ca jocurile se fac in favoarea lui poli, spre exemplu.