echipă de fete la cupa tdl la fotbal. au terminat ultimele....

echipă de fete la cupa tdl la fotbal. au terminat ultimele....Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Sibiu a organizat, ca în fiecare an la începutul verii, „Campionatul PDL la Fotbal”, eveniment ajuns la cea de-a cincea ediţie. Crocodilii au câştigat competiţia.

Competiţia sportivă a avut loc în weekendul 18-19 iunie 2011, în incinta Bazei Sportive Olimpia (în spatele Complexului Olimpia din Parcul Sub Arini), participarea fiind gratuită pentru toţi cei care s-au înscris în competiţie. Prin această acţiune, tinerii democrat-liberali au realizat o campanie de promovare a sportului sibian şi de susţinere a tinerilor talentaţi la fotbal. Spre deosebire de edițiile trecute, anul acesta s-a înscris și o echipă de fete.

„Ne bucurăm că am avut posibilitatea să oferim tinerilor sibieni oportunitatea de a se antrena şi de a participa într-o competiţie sportivă alături de prieteni. Preocuparea organizaţiei noastre pentru susţinerea tinerilor sportivi este permanentă şi considerăm firesc să existe o deschidere în acest sens din partea tuturor celor care ar putea fi beneficiari direcţi. În perioada următoare vom continua seria acţiunilor de responsabilitate socială şi de susţinere a tinerilor, considerând important să rămânem consecvenţi şi alături de sibieni”, au precizat reprezentanţii Organizaţiei de Tineret a PDL Sibiu.

„Am vrut să demonstrăm că și fetele pot juca fotbal, spate în spate cu echipele de băieți. A fost o competiție frumoasă și ne bucurăm că am avut ocazia să jucăm.  Vrem să vedem că există susţinere pentru toţi cei care doresc să facă sport în Sibiu.”, au declarat reprezentanţii echipei de fete, care s-au clasat pe ultimul loc.

Locul 2 a fost ocupat de echipa “Insulele Feroe”, iar locul 3 a revenit echipei „BarceRoma”. În competiţie s-au înscris 10 de echipe, care s-au bucurat de un public efervescent, fiecare venind să îşi susţină echipa favorită. Premiile puse la bătaie în cadrul campionatului au fost oferite in colaborare cu producătorul de echipamente sportive, LEGEA.

Ultima oră

Comentariul meu