voinţa sibiu se pregătește de baraj! primă de 10.000 de euro pentru promovare!

voinţa sibiu se pregătește de baraj! primă de 10.000 de euro pentru promovare!Voinţa Sibiu reaia de luni de la ora 17.00 antrenamentele. Patronul Sibiului speră ca luni regulamentele să fie respectate. Sibienii au primă de promovare care ajunge şi la 10.000 de euro de jucător.

Jucătorii de la Voința au fost deja anunțați oficial că trebuie să joace baraj de promovare. Antrenorul Alexandru Pelici a informat toată echipa că luni 20 iunie se reiau antrenamentele de pregătire în vederea barajului care se va disputa cu Săgeata Năvodari. La stadion deja s-au reluat obişnuitele lucrări zilnice de întreţinere a gazonului. „Luni la ora 17.00 este programată reunirea echipei. Sper să ne reunim ca să jucăm barajul. Am emoţii în privinţa deciziilor care se vor lua în 20 iunie”, a declarat patronul Ioan Hămbăşan.

Primă mare de promovare

Jucătorii sibieni au o primă istorică dacă reuşesc promovarea la barajul care urmează să se joace cu Săgeata Năvodari. „Prima e în funcţie de minutele jucate. Ajunge şi la 10.000 de euro pentru cei care au jucat constant în echipă” a mărturisit Ioan Hămbăşan.

Cer respectarea regulamentelor

„Atâta timp cât nu se vor respecta regulamentele oamenii care vor să investească în fotbal nu vor mai face acest lucru. Dacă luni se vor respecta regulamentele, atunci fotbalul românesc va avea enorm de câştigat. Vă spun că dacă se va aplica regulamentul add literam atunci fotbalul autohton va câştiga enorm în privinţa imaginii” a declarat finanţatorul Ioan Hămbăşan.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. De abia asteptam meciurile cu voi franarilor .. sa v-o “tragem” asa original cum numai noi stim !!!
    Forzza Gaz Metan
    voi pentru promovare noi pentru Europa League !!!

  2. e si normal sa intre bihorul in prima liga pentru ca baietii aia au muncit pentru promovar. Cat despre timisoara pacat ca le-au plecat jucatori, si ei meritau sa joace in preliminariile ligii. Daca e sa se respecte regulamentul de ce Dinamo cu milioane datorie inca e in prima divizie ?

  3. Nu va amagiti degeaba.Luni vor ramane in liga 1 bihor,timisoara si bistrita.Sursa Un membru in comitetul executiv(stiri prosport)
    Ar fi prea frumos sa intre sibiul in liga 1.
    Sper ca la anul sa intre daca nu se poate anul asta.