video – distracție, fotbal pe zăpadă și concursuri trăsnite la serbările estivale ale zăpezii

Bâlea Lac a fost sâmbătă gazdă pentru deja tradiționalele serbări estivale ale zăpezii. Întrecerile cu ATV, voleiul și fotbalul pe zăpadă, dar și concursul de tir a atras multă lume.

Dacă nu știți ce să faceți încă în acest weekend și vreți să ieșiți din Sibiu pentru o plimbare puteți să alegeți Bâlea Lac. Acolo sâmbătă 18 iunie au avut loc și încă continuă până duminică Serbările Estivale ale Zăpezii. Sporturile în zăpadă, trasul cu frânghia, demonstraţiile de schi şi snowboarding, zborul cu parapanta au avut loc în prima parte a zilei de sâmbătă. video – distracție, fotbal pe zăpadă și concursuri trăsnite la serbările estivale ale zăpeziiSpre seară participanții coboară la Bâlea Cascadă pentru încă o serie de concursuri indedite, distracție și foc de artificii. Dacă doriţi mai degrabă să vă relaxaţi, atunci nimic nu se va compara cu o baie de soare la 2034 m altitudine, în zăpadă…bronzul de munte e mai sănătos şi mai rezistent. Concursurile şi discoteca se vor prelungi până târziu în noapte.

Invitaţie la drumeţie

Amatori de drumeţie, luaţi-vă echipamentul de munte şi aparatele foto! Echipa Asociaţiei Judeţene de Turism alături de Serviciul Public Salvamont Sibiu vă invită la drumeţie pe traseul Lacul Bâlea-Curmătura Bâlii-Vf. Paltinu-Vf. Iezerul Caprei-Lacul Capra-Lacul Bâlea. Gradul de dificultate este mediu-uşor; vă recomandăm să fiţi echipaţi cu bocanci, beţe de schi şi o pelerină de ploaie. Drumeţia începe duminică 19 iunie, la ora 11.00, din faţa cabanei Paltinu şi va dura aproximativ 3 ore.

Ultima oră

Comentariul meu