"serbările estivale ale zăpezii 2011" se ţin în acest weekend la bâlea lac

"serbările estivale ale zăpezii 2011" se ţin în acest weekend la bâlea lacSerbările trebuiau să aibă loc în 11-12 iunie au loc la Bâlea, dar au fost amânate pentru 18 – 19 iunie din cauza vremii care a fost potrivinică desfăşurării activităţilor programate în weekendul trecut.

Deoarece zăpada la munte e sinonimă cu distracţia, din oferta diversificată a evenimentului nu vor lipsi sporturile în zăpadă, trasul cu frânghia, demonstraţii de schi şi snowboarding, şi pentru cei mai curajoşi, zborul cu parapanta. Dacă doriţi mai degrabă să vă relaxaţi, atunci nimic nu se va compara cu o baie de soare la 2034 m altitudine, în zăpadă…bronzul de munte e mai sănătos şi mai rezistent. Dacă vremea nu va fi tocmai prietenoasă, distracţia se va muta la Cabana Paltinu unde jocurile, concursurile şi discoteca se vor prelungi până târziu în noapte.

Invitaţie la drumeţie

Amatori de drumeţie, luaţi-vă echipamentul de munte şi aparatele foto! Echipa Asociaţiei Judeţene de Turism alături de Serviciul Public Salvamont Sibiu vă invită la drumeţie pe traseul Lacul Bâlea-Curmătura Bâlii-Vf. Paltinu-Vf. Iezerul Caprei-Lacul Capra-Lacul Bâlea.

Gradul de dificultate este mediu-uşor; vă recomandăm să fiţi echipaţi cu bocanci, beţe de schi şi o pelerină de ploaie. Drumeţia începe duminică 19 iunie, la ora 11.00, din faţa cabanei Paltinu şi va dura aproximativ 3 ore.

Ultima oră

Comentariul meu