patru accidente şi opt răniţi în câteva ore în judeţul sibiu
Foto - adevarul.ro

patru accidente şi opt răniţi în câteva ore în judeţul sibiu
Foto - adevarul.ro

Pe fondul încălcării normelor rutiere s-au produs ieri 4 accidente rutiere soldate cu rănirea a 8 persoane. Cel mai grav a avut loc la Săcel, acolo unde cinci persoane au ajuns la spital după o coliziune între un microbuz şcolar şi un VW Golf din Piteşti.

Primul eveniment rutier s-a produs în cursul dimineţii zilei de 16 iunie a.c., în jurul orelor 0820, pe DN 1, în afara localităţii Săcel. Accidentul s-a produs pe fondul stării de oboseală acumulate şi/sau a neatenţiei în conducere. Conducătorul unui autoturism, Ş.G. de 31 de ani din judeţul Argeş, în timp ce conducea autoturismul pe DN 1, având direcţia de deplasare Sibiu – Sebeş, pe fondul stării de oboseală acumulate şi/sau a neatenţiei în conducere a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autospecială destinată transportului de elevi, condusă regulamentar de C.G. (50 de ani, domiciliat în judeţul Sibiu). În momentul producerii accidentului rutieri în autospecială nu se aflau elevi. Ca urmare a accidentului rutier au fost rănite grav 4 persoane, din ambele autovehicule, iar traficul rutier a fost blocat aproximativ o oră.

Accident la Aţel

În jurul orelor 0850, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 14, în afara localităţii Aţel. Accidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare. T.I. (în vârstă de 67 de ani, domiciliat în judeţul Prahova), în timp ce conducea un microbuz pe DN 14, având direcţia de deplasare spre municipiul Mediaş, în afara localităţii Aţel s-a angajat în depăşirea unei motociclete, condusă în aceeaşi direcţie de mers de L.A., fără a păstra o distanţă laterală suficientă în timpul depaşirii, acroşând-o .În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului motocicletei şi pasagerului aflat pe aceasta.

Pieton accidentat în Sibiu

Pe str. H. Coandă din municipiul Sibiu s-a produs un accident în jurul orelor 2030. Accidentul s-a produs pe fondul traversării neregulamentare. B.I., în vârstă de 9 ani, în timp ce era nesupravegheat de părinţi,  a traversat strada în fugă şi fără să se asigure prin dreptul unui imobil, fiind surprins şi accidentat de un autoturism.     În urma acestui eveniment, minorul a fost rănit uşor.

Biciclist accidentat la Cisnădie

În localitatea Cisnădie s-a produs un alt eveniment rutier în jurul orelor 2210, pe fondul neacordării de prioritate. I.S., în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Cisnădie, în timp ce se deplasa cu bicicleta, în intersecţia str. Cetăţii cu str. Măgurii nu acordă prioritate de trecere şi pătrunde în intersecţie intrând în coliziune cu un autoturism condus de S.I. (39 ani, domiciliat in localitatea Cisnădie), care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi care în momentul impactului se afla în depăşirea unui alt autoturism.  În urma coliziunii, conducatorul bicicletei a fost grav rănit.

Ultima oră

Comentariul meu