eric de oliveira aproape de un transfer de la gaz metan mediaş la u cluj

eric de oliveira aproape de un transfer de la gaz metan mediaş la u cluj
Foto - gsp.ro

După ce a dezvăluit că este aproape să semneze cu o echipă din liga 1, care nu este însă una dintre granzii din Capitală, brazilianul Eric de Oliveira a dat publicităţii şi numele posibilei sale destinaţii.

Este vorba de Universitatea Cluj, iar atacantul din Ţara Cafelei s-a arătat entuziasmat de această posibilitate. Fotbalistul de la Mediaş este gata să lase la o parte cupele europene şi spune că simte nevoia unei schimbări.
“Ştiu că «U» Cluj mă doreşte, însă n-am primit nicio ofertă concretă. Sigur că mi-ar plăcea să merg la «U» Cluj, e un club foarte iubit în Ardeal, va avea un stadion de cinci stele. În plus, am înţeles că are planuri mari în sezonul care urmează.
Se vorbeşte de o participare în Europa, de câştigarea Cupei, aşa că pentru mine ar fi un pas în faţă. Adevărul e că am nevoie de o schimbare după atâta vreme la Mediaş. Dacă oferta va fi bună atât pentru club, cât şi pentru mine, atunci voi pleca”, a spus Eric pentru Ziua de Cluj.
Fotbalistul de 24 de ani a fost aproape de o despărţire de Mediaş şi în iarna anului trecut, el semnînd cu ucrainienii de la Volin Luţk, dar a revenit la Gaz Metan după ce oficialii medieşeni l-au ameninţat cu o plîngere la UEFA. Sursa: GSP.RO
38 de goluri a reuşit Eric la Mediaş, el semnînd cu echipa lui Cristi Pustai în 2007

Ultima oră

Comentariul meu