voinţa sibiu va juca baraj pentru promovarea în liga 1 cu săgeata năvodari!

voinţa sibiu va juca baraj pentru promovarea în liga 1 cu săgeata năvodari!Ocupantele locurilor 3 din Seria 1 şi a locului 4 din Seria a 2- a eşalonului secund, Săgeata Năvodari şi Voinţa Sibiu, vor juca baraj. Cele două manşe ale barajului se vor disputa pe 29 iunie, meciul tur, şi 3 iulie, meciul retur.

Cele 4 echipe care şi-au cîştigat dreptul de a juca în Liga 1 sînt Ceahlăul, Petrolul, Cocordia Chiajna şi, pentru că FC Bihor nu a primit licenţa, Mioveni. Dacă decizia ca Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa să fie retrogradate rămîne valabilă, Sportul este echipa care poate rămîne în Liga 1 chiar dacă a terminat pe ultimul loc în clasament. Astfel, rămîne un loc vacant pentru a completa lista de 18 echipe ce vor activa în sezonul 2011-2012 în Liga 1. Comitetul executiv din 20 iunie poate da şansa altor două echipe din eşalonul secund să se dueleze cu Dinamo, Steaua sau Rapid..

Ocupantele locurilor 3 din Seria 1 şi a locului 4 din Seria a 2- a eşalonului secund, Săgeata Năvodari şi Voinţa Sibiu, vor juca baraj pentru a deveni cea de-a 18-a echipă a Ligii 1.

Cele două manşe ale barajului se vor disputa pe 29 iunie, meciul tur, şi 3 iulie, meciul retur. Sursa: gsp.ro

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. VOINTA SIBIU ESTE CEA MAI BUNA DIN CAMPIONAT,,DEFAPT ERA CEA MAI BUNA DAR NA VRUT DE ACUMA SA INTRE IN LIGA 1 CA NAU AUTV DESTUI SPONSORI SI BANI, DAR ACUMA AVEM CE NE TREBUIE STAI LINISTIT AVEM 7500 DE SCAUNE DINTRE CARE ALTELE 6000 VOR FI MONTATE PE PARCURS..SIBIU VA PROMOVA@@…FORZA SIBIU!

  2. baieti sageata a primit licentiere pentru liga1 asta inseamna ca a indeplinit toate cele 5 criterii ptr licentiere printre care si aia cu meritul sportiv sau cum se numeste. deci e logic are drept de promovare. Va asteptam la navodari.

  3. Eu stiu ca Sageata nu are drept de joc 3 ani in liga 1 , de unde pana unde a aparut stirea asta si ce sursa au ?

  4. Ba terminatule …SAGEATA ARE DREPT DE PROMOVARE;) (cu ocazia asta vezi si tu marea:)) ) (Nu aveti nici`o sansa cu nOi mai ales la navodari …Cine stie cunOaste :X