Prim procurorul Florin Apostu ramane dupa gratii cel putin pana la finele lui iulie

Prim procurorul Florin Apostu ramane dupa gratii cel putin pana la finele lui iulieInalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei a decis ca Florin Apostu si Tiberiu Popescu sa ramana in continuare in arest si asta cel putin pana in data de 27 iulie cand a fost fixat urmatorul termen in acest dosar.

„Constată legală şi temeinică arestarea preventivă pe care o menţine. On. av. din oficiu, parţial, se va plăti din fondul MJ. Termen fond 21.09.2011, termen intermediar 27.07.2011”, se arata in decizia luata in data de 8 iunie de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei.

Reminitim cain luna aprilie Prim-procurorul judecat la Constanţa pentru fapte de corupţie, a fost condamnat de magistraţii Curţii de Apel Constanţa la trei ani de închisoare cu executare efectivă în penitenciar. La rândul său Tiberiu Narcis Popescu, ofiţerul SRI judecat alături de Apostu a luat un an şi opt luni, tot cu executare, restul pedepselor pronunţate de Curtea de Apel fiind cu suspendare.

Ilie Carabulea, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare şi Nicolae Boţa care a primit 1 an şi 2 luni de închisoare cu suspendare.

Ultima oră

Comentariul meu