trei accidente cu scutere implicate. o fetiţă a fost grav rănită la cristian

trei accidente cu scutere implicate. o fetiţă a fost grav rănită la cristianPoliţiştii Serviciului Rutier Sibu au cercetat ieri, 13 iunie trei accidente rutiere în care au fost implicaţi cu vinovăţie, conducători de mopede.

În jurul orelor 15.40, C.C., în vârstă de 43 de ani, domiciliat în Tălmaciu, conducea un moped pe un drum forestier situat pe raza localităţii Tălmaciu, fără a deţine permis de conducere, iar într-o curbă deosebit de periculoasă, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare pe un carosabil umed şi cu denivelări, a intrat în derapaj şi s-a răsturnat în iarba de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea mopedistului. „Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul mopedului nu purta cască de protecţie”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Fetiţă de şase ani, accidentată

Un alt accident rutier în care a fost implicat un moped s-a produs în jurul orelor 14.00, pe str. II din localitatea Cristian. Un minor în vârstă de 14 ani, în timp ce conducea un motoscuter, a surprins şi accidentat o fetiţă în vârstă de 8 ani, domiciliată în Cristian. În urma accidentului minora a suferit o vătămare corporală gravă, fiind transportată la Spital. Conducătorul motoscuterului nu purta cască de protecție în momentul producerii accidentului.

Alt accident la şase ore distanţă, tot la Cristian

În localitatea Cristian, în jurul orelor 20.30, s-a produs un alt eveniment rutier în care a fost implicat conducătorul unui moped, acesta părăsind locul accidentului imediat după producere. „O minoră în vârstă de 8 ani, nesupravegheată, s-a angajat în traversarea str. VIII din Cristian, moment în care a fost surprinsă şi accidentă de un moped, care a părăsit imediat locul accidentului fără încuvinţarea organelor de poliţie.

În urma accidentului, minora a fost rănită şi transportată la Spital. În cauză sunt efectuate cercetări pentru identificarea conducătorului de vehicul şi stabilirea în concret a împrejurărilor producerii accidentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu