stupoare! dsv sibiu spune că studenții de la științe nu s-au intoxicat de la mâncarea de la grand hotel

stupoare! dsv sibiu spune că studenții de la științe nu s-au intoxicat de la mâncarea de la grand hotelSpecialiştii din cadrul Biroului de Siguranţa Alimentelor de Origine Animală şi din cadrul Laboratorului de Diagnostic al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sibiu, au efectuat examene de laborator la probele recoltate din toate alimentele componente ale meniului servit la masa festivă organizată în data de 10.06.2011 la restaurantul Grand Hotel din Sibiu.

”Menţionăm că probele au fost prelevate, vineri noaptea imediat după sesizarea primită, fiind introduse în lucru în regim de urgenţă”, se arată într-un comunicat de presă al DSVSA Sibiu.
În urma investigaţiilor de laborator a rezultat că din punct de vedere microbiologic, toate probele examinate (inclusiv peştele Pangasius care a fost procurat în stare congelată de la hipermarketul Metro, în ziua de 10.06. ora 12,40) au fost negative, investigaţiile au fost făcute pentru determinarea prezenţei Stafilococului, Salmonelei şi a E. Colli în alimentele consumate. ”În concluzie, din punctul de vedere a specialiştilor D.S.V.S.A. Sibiu, se exclude toxiinfecţia alimentară. Prin coroborarea datelor în urma investigaţiilor intreprinse de specialiştii D.S.V.S.A. Sibiu şi a specialiştilor din cadrul D.S.P Sibiu, se v-a stabilii o concluzie finală, privind cauza acest nefericit evenmiment”, spune doctorul Penţea Ioan de la Compartimentul de Comunicare al DSVSA Sibiu.

Reamintim că vinerea trecută 19 studenți de la Științe Economice au ajuns la Urgențe după ce au luat masa la banchetul festiv de la Grand Hotel Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. aiurea
    miercuri seara (in 8 iunie),a avut loc banchetul claselor a 8a de la scoala 20 din Sibiu, la acelasi restaurant “Grand Hotel” , si au fost aceleasi probleme
    Copii au vomitat,cativa profesori la fel ………acestora le-a fost rau pt ca au baut prea mult suc , sau ….

    s-au facut verificari!
    dar domnul patron are prieteni …
    nu stiu cum ii mai rabda Dumnezeu