gaz metan testează doi brazilieni aduşi de eric direct din america de sud
Foto - gsp

gaz metan testează doi brazilieni aduşi de eric direct din america de sud
Foto - gsp

Tehnicianul Cristi Pustai va testa începînd de mîine doi jucători brazilieni. Aceştia sosesc miercuri cu avionul la Sibiu şi de aici pleacă cu maşina alături de Eric, către Mediaş. Pustai spune că nu va pleca niciun jucător de la echipă în această vară.

Vitinho Medeiros are 22 de ani şi a mai fost în probe la gruparea medieşeană în urmă cu un an însă atunci tranzacţia a căzut din raţiuni de ordin financiar. Igor dos Santos, în vîrstă de 18 ani, se va afla la prima sa exeperienţă la un club profesionist după ce a evoluat doar la o echipă secundă din Rio de Janeiro. Igor este vărul vedetei medieşene Eric de Oliveira. Cei doi vor ajunge în această seară la Sibiu de unde aprope de miezul nopţii se vor caza la Mediaş, urmînd ca dimineaţă să efectueze primul antrenament sub comnanda tehnicianului Cristi Pustai, conform gsp.ro.

Trei jucători noi

Antrenorul Gazului Metan, Cristian Pustai, spune că echipa sa nu va pierde nici un fotbalist în următoarea perioadă, ba mai mult, Mediaşul se va întări cu 3 fotbalişti.
„Eric şi Pîrvulescu au fost învoiţi, împreună cu Del Campo. Mîine vor veni şi cei 3 la reunirea lotului. Excepţia face Khubutia Akaki, pe care l-am învoit toată săptămîna, pentru că a avut vacanţă puţină după convocarea la naţionala Georgiei. Aş prefera să nu vorbim despre liste de jucători, pentru că nu putem să dăm nume.
Sînt jucători care vor veni să se pregătească împreună cu noi, vor merge la Debrecen. Avem un lot echilibrat valoric şi cred că mai mult de 3 jucători nu vom transfera. Nu cred că vom avea jucători care să plece, dar dacă ar fi o ofertă avantajoasă pentru club şi jucător, nu are rost să ne opunem. Ca principiu, nu cred că va pleca nimeni”, a spus Pustai la Radio GSP.

Ultima oră

Comentariul meu