biletele pentru concertul bregovic de la tiff sibiu, disponibile și online

biletele pentru concertul bregovic de la tiff sibiu, disponibile și onlinePublicul pasionat de muzica celebrului artist Goran Bregovic are acum posibilitatea de a cumpăra online biletele pentru concertul extraordinar de joi, 16 iunie 2011, din Piața Mare din Sibiu.

Tichetele sunt disponibile pe website-ul www.tiff.ro și trebuie ridicate de la casieria Info Point Casa Luxemburg, Piaţa Mică nr. 16, în ziua concertului, în intervalul orar 08:00 – 21:00.

Procedura de achiziționare este simplă și presupune înregistrarea pe www.tiff.ro, prin completarea datelor personale (NUME, PRENUME, NUMĂR DE TELEFON, ADRESA DE MAIL şi PAROLĂ).  După ce acest pas a fost parcurs, o confirmare a înregistrării va fi expediată pe adresa de mail specificată, iar contul va devni activ şi gata de utilizat. Finalizarea comenzii se face prin selectarea butonului FINALIZEAZĂ ŞI PLĂTEŞTE. În meniul de plată care se va afișa este necesară completarea datelor cardului bancar de pe care se va efectua tranzacția şi a datelor de contact. După încheierea plăţii, clientul va primi un email de confirmare care va include informaţii despre biletele achiziţionate, precum şi un cod de validare a comenzii (exemplu: BC1A1B136). Tichetele pot fi ridicate de la casieria Info Point Casa Luxemburg, Piaţa Mică nr. 16, numai după prezentarea confirmării de plată primite pe mail sau a codului de validare (exemplu: DC1A1S136).Orice informaţii sau neclarităţi pot fi semnalate la adresa de email bilete@tiff.ro.

Concert de excepţie

Joi, 16 iunie 2011, începând cu ora 21.00, cunoscutul artist Goran Bregovic va urca pe scena din Piața Mare alături de Wedding and Funeral Orchestra într-un spectacol menit să celebreze legătura dintre muzică și film. Concertul va fi urmat de proiecția filmului Ursul, în regia lui Dan Chișu, a cărui coloană sonoră poartă semnătura muzicianului Goran Bregovic. Timp de o oră și jumătate, sibienii vor putea asculta unele dintre cele mai cunoscute piese ale artistului, incluse pe albume devenite celebre, precum „Tales and songs from weddings and funerals” (2002), „Balkanica” (2000), „Silence of the Balkans” (1998), „Song book” (2000), „Music for films” (2000),  „Ederlezi” (1998) sau „Underground” (1995). Începând cu ora 22.30, pe ecranul gigant din Piața Mare va fi proiectată pelicula Ursul, un road-movie plasat în România anilor ‘90. Noul director al Circului de Stat încearcă să rezolve problemele financiare ale instituţiei prin vânzarea singurului urs – bătrân şi pe moarte – unui vânător german. Însă, mânaţi de pasiunea pentru meserie şi de dragostea pentru urs, artiştii circului se împotrivesc directorului şi îl urmăresc pe acesta până în locul unde urma să aibă loc tranzacţia. Aventurile pline de neprevăzut prin care trec ursul, angajaţii circului şi toţi cei ce le ies în cale fac din Ursul, comedia anului 2011 în România.

15 lei biletul

Accesul la cele două evenimente din Piața Mare se va face pe bază de bilet. Tichetele costă 15 lei și pot fi achiziționate de la TIFF Info Point (Piața Mare, Piața Unirii, bd-ul Nicolae Bălcescu, bd. Victoriei), Teatrul „Gong”, Music Pub, Hotel Ibis, Casa Luxemburg, Atrium Classic Café, Café Wien, Einstein Café, Info Point Piața Huet și online, de pe site-ul www.tiff.ro. TIFF Sibiu 2011 este prezentat de Ursus, cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, al Ministerului Culturii și Patrimoniului Național, al Consiliului Național al Cinematografiei și al programului european Media Mundus.

 

Ultima oră

Comentariul meu