video - iohannis s-a distrat în direct la europa fm şi a dezvăluit live cum şi-a cunoscut soţia!

Vineri, 10 iunie, începând cu ora 7,  Monica Anghel şi Bogdan Miu au dat “Deşteptarea” din oraşul Sibiu. Invitatul special al acestei transmisiuni a fost primarul oraşului Sibiu, Klaus Iohannis, care s-a distrat în direct la Europa FM.

video - iohannis s-a distrat în direct la europa fm şi a dezvăluit live cum şi-a cunoscut soţia!Întrebat dacă este adevărat că poartă mărimea 46 la pantofi, Iohannis a răspuns râzând:

“45 mi se pare o mărime potrivită.Până acuma totuşi mi-am găsit ceva. Odată mi-am făcut o pereche de cizme la comandă pentru festivalul medieval”

Cei de la Europa FM au vrut să-i dăruiască o pereche de pantofi dar nu au găsit mărimea 45-46. Totuşi au găsit o altă soluţie de a-l face pe primar fericit. I-au dăruit o colecţie de cd-uri cu cea mai bună muzică transmisă la radioul Europa FM dar şi o cană personalizată.

Alt moment comic a fost atunci când primarul a fost întrebat dacă consumă castraveţi, făcându-se trimitere la virusul E.coli.

“Sincer nu mi-am pus problema dacă castraveţii sunt din Germania sau din altă parte. Da, mănânc castraveţi dar nu am întrebat-o pe soţie de unde sunt” a mai declarat acesta.

“Sibiul este ultimul oraş din provincie în care dăm “Deşteptarea” în acest turneu. Pe 17 iunie o să încheiem turneul în Bucureşti. Nu am ales întâmplător oraşul Sibiu ca fiind ultimul din acest turneu. Sibiul este unul dintre cele mai frumoase oraşe din Romania, a fost capitală cultural europeană în anul 2007 şi capitala bunelor maniere în 2010, iar anul acesta a primit trei stele în Ghidului verde Michelin, cele trei stele care, pentru realizatorii acestei clasificări, înseamnă că acest oraş este o locaţie care trebuie văzută neapărat.” , declară Monica şi Bogdan.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu