vip - șerban huidu, despre urmările accidentului suferit la schi: "nu îmi aduc aminte cum era dincolo"

vip - șerban huidu, despre urmările accidentului suferit la schi: "nu îmi aduc aminte cum era dincolo"„Câteva luni am luat nişte medicamente foarte puternice. Mă simţeam ca şi cum aş fi fost beat tot timpul”, povestește Huidu despre momentele care au urmat accidentului îngrozitor din 27 decembrie, în Evenimentul Zilei.

În timpul unei vacanțe cu familia în stațiunea montană Innsbruck, Șerban Huidu a încercat să evite niște copii de pe pârtie, a pierdut controlul schiurilor și s-a izbit de un copac. A fost internat la un spital din Austria, unde a rămas timp de trei săptămâni.

Pe 9 martie, Șerban Huidu a revenit pentru câteva momente pe platoul emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, spre bucuria fanilor săi. Cu câteva kilograme în minus și mișcări nesigure, cârcotașul a glumit, spunând că „pleacă în vacanță, la schi”.

Este o diferență enormă între cum am fost și cum sunt acum. Când m-am trezit, m-au întrebat cât fac 8 ori 5 și eu am răspuns că 500. Acestea, însă, devin amintiri. Familia și în special cei doi băieți ai mei m-au tras înapoi la viață. De mai multă vreme mi-am reluat activitățile normale. Aproape toate. Particip la emisiuni, produc „Cronica Cârcotașilor”, conduc mașina, desigur”, a povestit Huidu, într-un interviu special acordat ziarului Evenimentul Zilei.

Când s-a trezit din comă, credea că e în Peru

Șerban Huidu a povestit, de asemenea, un alt episod incredibil petrecut la revenirea sa din comă, atunci când a crezut că se află la Lima, în Peru. „Amuzant mi se pare că atunci când m-am trezit am spus că sunt la Lima. Citisem „Mătușa Julia și condeierul”, de Mario Vargas Llosa, o carte care m-a marcat foarte mult dacă m-am întors de Dincolo cu ea în cap”, a explicat Huidu, în EVZ

Ultima oră

Comentariul meu