patru tineri din agnita sunt cercetaţi pentru tâlhărie

patru tineri din agnita sunt cercetaţi pentru tâlhărieÎn cursul zilei de ieri, 7 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita au început cercetările împotriva a 4 tineri suspectaţi de săvârşirea la data de 21 mai, a unei infracţiuni de tâlhărie.

Cei 4 tineri sunt cercetaţi sub aspectul sâvărşirii la data de 21 mai a.c., a unei infracţiuni de tâlhărie comise în localitatea Bruiu. La acea dată, în imobilul victimei (o femeie domiciliată în localitatea Bruiu, în vârstă de 77 de ani), au pătruns mai multe persoane necunoscute purtând cagule, şi în timp ce una dintre persoane a imobilizat victima pe pat împiedicând-o să strige sau sa vadă, alte persoane au scotocit prin locuinţă, fiindu-i sustrase bunuri alimentare.

„Cei 4 tineri, identificaţi ieri de poliţişti si suspectaţi de săvârşirea acestei infracţiuni, au vârstele cuprinse între 15 şi 27 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu