monica anghel şi bogdan miu dau “deşteptarea” sibienilor cu iohannis la europa fm

monica anghel şi bogdan miu dau “deşteptarea” sibienilor cu iohannis la europa fmVineri, 10 iunie,  Monica Anghel şi Bogdan Miu dau “Deşteptarea” din oraşul Sibiu. Cea mai bună cafea, cele mai proaspete ştiri, voie bună şi un invitat pe măsura, primarul oraşului Sibiu, Klaus Iohannis sunt motivele pentru care sibienii pot veni în cafenea să înceapă o zi de vineri reuşită.

“Sibiul este ultimul oraş din provincie în care dăm “Deşteptarea” în acest turneu. Pe 17 iunie o să încheiem turneul în Bucureşti. Nu am ales întâmplător oraşul Sibiu ca fiind ultimul din acest turneu. Sibiul este unul dintre cele mai frumoase oraşe din Romania, a fost capitală cultural europeană în anul 2007 şi capitala bunelor maniere în 2010, iar anul acesta a primit trei stele în Ghidului verde Michelin, cele trei stele care, pentru realizatorii acestei clasificări, înseamnă că acest oraş este o locaţie care trebuie văzută neapărat.” , declară Monica şi Bogdan.

Cei care vor să-şi înceapă dimineaţa alături de realizatorii matinalului Europa FM sunt aşteptaţi pe 10 iunie cu o cafea plină de voie bună în cafeneaua „Atrium Classic Cafe” din Sibiu, în Piaţa Mică, numărul 16, lângă Podul Minciunilor.

Ultima oră

Comentariul meu