secţie de chirurgie plastică, operaţii estetice şi mamoplastie la polisano

secţie de chirurgie plastică, operaţii estetice şi mamoplastie la polisanoPolisano anunţă începerea unui parteneriat de succes în cadrul Secţiei de Chirurgie Plasticã şi Estetică a Clinicii Polisano Sibiu.

Polisano, primul grup complet integrat din industria farmaceutică şi de servicii medicale private din România, cu experienţă de 18 ani pe piaţa autohtonă, anunţă începerea unei noi colaborări cu renumitul Univ. – Prof Dr. Dr. Prof. H.C. Mult. Norbert Pallua, în cadrul Secţiei de Chirugie Plastică şi Estetică.Clinica Polisano din Sibiu beneficiază de o echipă de profesionişti, medici cu experienţă specializaţi  în chirurgie estetică şi de înfrumuseţare. Echipa de chirurgi, anestezişti şi asistente vor lucra sub coordonarea domnului Univ.- Prof Dr. Dr. Prof. H.C. Mult. Norbert Pallua, unul dintre cei mai renumiţi chirurgi plasticieni la nivel internaţional.  Renumitul doctor vine cu o vastă experienţă în domeniu, direct din Germania, de la RWTH Aachen Klinik für Plastische Chirurgie şi va colabora foarte strâns cu echipa din România. Preşedinte al Asociaţiei Europene a Societăţilor de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, Preşedinte al Consiliului de Administraţie IPRAS şi autor a zeci de articole medicale pe tema Chirugie Plastică şi Reconstrucţie, a operat de-a lungul anilor nume notabile, precum şi personalităţi internaţionale.

„Prin începerea acestui nou parteneriat,  Clinica Polisano îşi îndreaptă atenţia către o nevoie deosebit de pregnantă a pacienţilor noştri, şi anume frumuseţea. Şi pentru că esteticul şi conservarea lui ne preocupă din ce în ce mai mult, pentru că suntem cu toţii conştienţi de importanţa aspectului fizic în secolul XXI, ne-am decis să răspundem acestei nevoi. secţie de chirurgie plastică, operaţii estetice şi mamoplastie la polisanoAstfel, am ales să colaborăm cu un nume sonor în chirurgia plastică şi estetică: Univ. Prof Dr. Dr. Prof. H.C. Mult. Norbert Pallua.”, a declarat Dr. Ilie Vonica, Preşedinte Polisano Grup.

Servicii occidentale la preţuri locale

Secţia de Chirurgie Plasticã şi Estetică din cadrul Clinicii Polisano din Sibiu va oferi servicii complete la standarde internaţionale şi investigaţii în domeniul chirurgiei estetice. În cadrul clinicii pot fi efectuate metode specifice, precum mamoplastie de ridicare/reducere/ mărire a sânului prin implanturi mamare, blefaroplastie, otoplastie, rinoplastie, lifting, abdominoplastie, lipoaspiraţie, corecţia estetică a coapselor, feselor şi gambelor sau corecţie estetică a cicatricilor, etc. Totodată, Clinica Polisano va oferi  o gamă largă de servicii şi metode de tipul  tehnicilor speciale de injectare cu toxină botulinică, injectare cu acid hialuronic sau proceduri laser specifice. Tarifele vor fi mai mici decât cele practicate de exemplu în Germania sau la Bucureşti.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Salut
    Pentru orice fel de operatie estetica poti merge la clinica Kalil, Dr. Kasem este foarte bun si recunoscut. Poti lua contactul de pe site