video - se intorc radarele fixe. vezi harta celor 13 radare amplasate în judeţul sibiu

video - se intorc radarele fixe. vezi harta celor 13 radare amplasate în judeţul sibiuPolitia rutiera se gandeste la aceasta solutie ca sa-i tempereze pe vitezomani, vinovati pentru multe accidente. In acest moment, lipseste cadru legal pentru cele 99 de radare fixe, montate pe drumurile noastre.

Viteza este principala cauza responsabila de producerea accidentelor in Romania, dupa cum arata statisticile. Iar vitezomanii nu pot fi descurajati decat de radare. Stiu ca daca sunt prinsi, ramin fara permis.

In 21 de judete ale tarii au functionat 99 de radare fixe. Ele au fost insa oprite dupa ce s-a constat ca multe erau instalate de firme private, la cererea primariilor, fara respectarea unor norme legale. Au ramas montate, dar nu functioneaza.

Acum se cauta solutii pentru ca cele 99 de radare fixe sa functioneze din nou in cel mai scurt timp.

Toate radarele fixe vor fi semnalizare cu panouri care avertizeaza ca urmeaza o zona monitorizata. Pentru celelalte, soferii se anunta unii pe altii, cu flash-uri.

Unde sunt radare fixe în Sibiu

Judeţul Sibiu are două trei radare fixe pe Dn 7 la Boiţa, unul între Boiţa şi Tălmaciu, apoi pe DN1, unul între Tălmaciu şi Veştem, unul între Veştem şi Şelimbăr, câte unul pe strada Bâlea şi Alba Iulia şi două pe Câmpului, din municipiul Sibiu, unul la Cristian, unul la Apoldu de Sus şi unul la Miercurea Sibiului.

VEZI AICI HARTA RADARELOR FIXE DIN ROMANIA


 

Ultima oră

Comentariul meu