iulian popa: "sunt mândru că joc la voinţa sibiu"

iulian popa: "sunt mândru că joc la voinţa sibiu"Atacantul Voinţei Sibiu, Iulian Popa a avut desemnat cel mai bun jucător al Seriei B2 în sondajul efectuat de Reţeaua Radio Oltenia Regional (studiourile din Craiova, Cluj, Tg. Mureş şi Timişoara), adunând 9 nominalizări.

Golgeterul Voinţei, cu 7 reuşite în acest sezon, „Popică” va primi premiul pe 10 iunie, la salina din Turda. „Dedic premiul în primul rând antrenorului Alex Pelici, colegilor şi băieţilor din galerie. Sunt mândru că joc la Voinţa şi prin premiul acesta pot să întorc favorul care mi l-a făcut Sibiul iarna trecută, când a fost un moment greu în cariera mea. Sunt trist că am ratat promovarea, e a treia echipă cu care nu reuşesc să ajung în Liga I, după Forex şi Vâlcea. Acum, devin jucător liber de contract, nu ştiu dacă voi rămâne la Sibiu” a spus atacantul.
Iulică Popa spune că Voinţa va juca la acelaşi nivel şi în ultima etapă, acasă, cu ACU Arad, echipă care are nevoie de victorie pentru a se salva. „Sibiul are onoare şi nu face jocurile nimănui. Este ultimul meci din acest sezon şi aşteptăm să vină mulţi fani să ne susţină”. Sursa: liga2.ro

Ultima oră

Comentariul meu