Interstar Sibiu a terminat pe III la faza finală a Cupei Hagi Danone

Interstar Sibiu a terminat pe III la faza finală a Cupei Hagi DanoneGrupa pregatita de Adrian Demian a ocupat locul III pe tara in cadrul Cupei Hagi Danone competitie rezervata pentru sezonul 2010-2011 copiilor nascuti in anul 1999. Sibienii au fost învinşi în semifinale de U Cluj cu 2-0.

Dupa ce au castigat competitia pe judet si dupa ce au invins la faza zonala de la Sibu pe CSS Miercurea Ciuc cu 7-0 ,pe Viitorul Sf Gheorghe cu 7-0 si apoi pe Juniorul Tg Mures cu 2-1, Interstar Sibiu si-a castigat dreptul de a participa in finala pe tara a acestei competitii ce s-a desfasurat in perioada 28 mai-01 iunie la Timisoara. Aici s-au adunat cele mai bune opt echipe din tara la nivel de cluburi,la aceasta categorie de varsta si anume:Dinamo Bucuresti,bnatul,Ceahlaul Piatra Neamt,Academia Hagi,Academia Gh Popescu,U Cluj,FC Interstar Sibiu si ACU Arad.

Grupă grea

Interstar a fost repartizata in grupa cu Academia Hagi,Academia Gh Popescu si cu ACU Arad,inregistrand urmatoarele rezultate:1-1 cu Academia Hagi(gol Seiwerth);2-1 cu ACU Arad(goluri:Seiwerth si Tineiu) si 0-0 cu Academia Gh Popescu. Terminand grupa fara infrangere si cu sase punce acumulate elevii lui Demian au intrat in primele patru echipe ale Romaniei,unde au fost invinsi de U Cluj cu 2-0 dupa un meci pe care l-au dominat dar nu au avut noroc. Ghinionului i s-a adaugat si eliminarea lui Girjoaba (stilpul apararii ) precum si absenta pe tot parcursul ultimelor 3 meciuri a capitanului Straulea (accidentat). Intrucat a acumulat cele mai multe puncte in grupa ,echipa de malurile Cibinului a fost desemnata să ocupe locul 3,urcand astfel pe podiumul unui campionat national.

Performanţă notabilă

Pentru FC Interstar Sibiu este a doua performanta de acest gen in ultimele sase luni dupa ce in decembrie echipa de copii nascuti in 2002 a clubului ,pregatita de Ioan Bulea a jucat finala mica a Campionatului National. Astfel jucatorii antrenati de prof.Adrian Demian recidiveaza din nou dupa ce in 2009 au jucat turneul final al Memorialului Gh Ola terminand pe locul V in tara..

“Sunt multumit de baietii mei si de jocul acestora  ii felicit pentru daruire si pentru ambitie.Daca la meciul cu Aradul norocul a fost de partea noastra ,se pare ca la jocul  cu U Cluj acesta si-a intors spatele catre noi.Nu imi pare rau deoarece am jucat corect si am arata lumii intregi ca si la Sibiu sunt copii valorosi.In ultimii trei ani aceasta grupa si acesti copii au  jucat de doua ori un turneu final de campionat national si acest lucru spune multe”, a declarat antrenorul echipei , Adrian Demian la finalul turneului de la Timisoara.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii