surprize de 1 iunie pentru copii de la tursib

surprize de 1 iunie pentru copii de la tursibMunicipalitatea sibiană pregăteşte în fiecare an, în data de 1 iunie, surprize pentru copii prin serviciile şi societăţile comericiale subordonate.

Transport gratuit pentru toţi copii

Ca în fiecare an, SC Tursib sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului şi pe parcursul acesteia toţi copii cu vârsta de până la 14 ani vor putea călători gratuit cu mijloacele de transport public din Sibiu.

Proiect educativ

Societatea a pregătit o surpriză copiilor de la grădiniţele 22 şi 35 în cadrul proiectului educativ intitulat „Circulăm cu autobuzul pentru a păstra oraşul mai puţin poluat”. Tursib va oferi acestor copii machete de autobuze confecţionate din carton, pe care aceştia urmează să le asambleze în cadrul unor activităţi educaţionale.

Excursie la Zoo cu copii din două grădiniţe

În continuarea programului, copiii din grupele alese pentru aceste activităţi se vor bucura de o excursie la Grădina Zoologică din Sibiu, cu autobuzele puse la dispoziţie gratuit de SC Tursib SA. Reamintim că intrarea este gratuită de 1 iunie la Grădina Zologică pentru copiii şi tinerii de până la 18 ani.

Ultima oră

Comentariul meu