e oficial! gaz metan mediaş va juca în europa league! poli timişoara şi gloria bistriţa nu au primit licenţa!

e oficial! gaz metan mediaş va juca în europa league! poli timişoara şi gloria bistriţa nu au primit licenţa!Vicecampioana FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, locul 15, nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I, aceeaşi decizie fiind luată şi în cazul Universităţii Craiova, a anunţat, marţi, preşedintele Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a Cluburilor, Mihai Alexandru Micu. Mediaşul va intra în preliminariile Europa League încă din turul III, pe 14 iulie.

Situaţie critică pentru Timişoara. Poli nu a primit licenţa şi va ajunge direct în Liga a III-a. Acest lucru, va produce o serie de modificări importante în ceea ce priveşte participantele României în cupele europene. Principala beneficiară a necazului bănăţenilor este Gaz Metan Mediaş, formaţie clasată în campionat pe locul 7 şi care ar urca astfel pe o poziţie de Europa League, urmând a juca în premieră într-o competiţie continentală.
Ardelenii ar urma să intre în competiţie pe 14 iulie în turul secund, urmând să aibă de disputat în caz de calificare încă o dublă manşă preliminară plus play-off-ul. Partea proastă ar fi aceea că echipa lui Pustai nu ar fi cap de serie în niciuna din faze.

 

Ultima oră

Comentariul meu