voința a capotat și la iași. sibiul a pierdut cu 2-0. cisnădia e pe 3 în liga 3!

voința a capotat și la iași. sibiul a pierdut cu 2-0. cisnădia e pe 3 în liga 3!Echipa lui Pelici pare să fie cu moralul la pământ. Sibienii au pierdut la Iași și sunt în pericol să rateze și locul 4 dacă nu vor învinge în ultima etapă pe ACU Arad, pe Municipal.

Voința Sibiu pare să traverseze cel mai dificil moment de la promovarea în liga 2. Sibienii au mai înregistrat o premieră în istoria echipei, de data aceasta una neagativă. Sibiul a reușit ”performanța” de a pierde două partide consecutive. Astfel după înfrângerea din etapa trecută de la Turda, a urmat azi încă una, de data aceasta în Moldova la Iași.

Gazdele de la ACSMU Politehnica Iași au bătut Sibiul cu 2-0. Primul gol al partidei a picat în minutul 38, fiind marcat de Kamara. După pauză gazdele au mai înscris odată, în ultimul minut al meciului. Drida a stabilit scorul final, cu o lovitură de cap din colțul careului mic. Sibiul joacă în ultima rundă a campionatului, sâmbătă, cu ACU Arad.

Luptă pentru promovare între Bihor, Ploiești și Mioveni

Remiza de ieri dintre FC Bihor și Petrolul, scor 0-0, a fost perfectă pentru Dacia Mioveni. Argeșenii s-au chinuit însă 86 de minute și au bătut Gaz Metan CFR cu 1-0, la capătul unui meci controversat, cum de altfel au fost ultimele partide jucate acasă de Mioveni în acest retur. ACU a bătut Turda cu 2-0, la Vâlcea, CSM-ul a bătut Mureșul Deva cu 2-0, iar la Alba Iulia, Unirea a remizat, scor 1-1 cu UTA Arad.

În liga 3 Cisnădia se ține bine

Echipele sibiene de liga 3 au parcursuri diferite în acest final de sezon. Fc Cisnădie a bătut cu 3-2 la Zlatna prin golurile lui Munteanu (9) și Dicher (52, 88), iar satelitul Gazului, a pierdut cu 2-1 la Cluj, cu Sănătatea.

Cisnădia ocupă acum locul 3 în clasament cu 48 de puncte, cu 6 mai puțin de Seso Câmpia Turzii, aflată pe locul doi, iar Gaz Metan Mediaș II este pe 13 cu 27 de puncte și are șanse mici să scape de retrogradare.

voința a capotat și la iași. sibiul a pierdut cu 2-0. cisnădia e pe 3 în liga 3!

Ultima oră

Comentariul meu