foto - doi dispăruţi ieri au fost găsiţi înecaţi în olt şi târnava mare

foto - doi dispăruţi ieri au fost găsiţi înecaţi în olt şi târnava mareCei doi dispăruţi anunţaţi de poliţia din Sibiu joi după amiază au fost găsiţi înecaţi în Târnava Mare la Mediaş şi în Olt la Avrig.

În data de 26 mai, în jurul orelor 18.08, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu  a fost sesizat de către un cetăţean despre faptul că în râul Olt, în apropierea  Districtului Drumuri Bradu se afla cadavrul unui bărbat. „În urma verificărilor s-a stabilit identitatea cadavrului, în persoana numitului Mureşan Ioan, în vârstă de 51 de ani, din oraşul Avrig, dispărut de la domiciliu în urmă cu câteva zile. Nu au fost constatate urme vizibile de violenţă. Cadavrul a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală Sibiu, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de către Poliţia Oraşului Avrig”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Înecat lângă stadionul Gazului

Tot ieri, în jurul orei 20.00, Politia Municipiului Mediaş a fost sesizată despre faptul că, în râul Târnava Mare, în dreptul stadionului de fotbal Gaz Metan Mediaş se afla un cadavru. „În urma verificărilor s-a stabilit identitatea cadavrului, în persoana numitului Denes Laszlo Imre, în vârstă de 27 de ani, din mun. Mediaş. În urma examinării cadavrului nu au fost constatate urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la Laboratotul de Medicină Legală Mediaş în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de către Poliţia Municipiului Mediaş”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu