VIP - Simona Sensual(a) îl dă în judecată pe Măruţă de la Pro TV

VIP - Simona Sensual(a) îl dă în judecată pe Măruţă de la Pro TVSimona-Sensual vrea 100.000 de euro de la Cătălin Măruţă. Vedeta TV a început toate demersurile pentru a-l acţiona în judecată pe prezentatorul emisiunii “Happy Hour”, de la Pro TV.

“M-a calomniat, şi-a bătut joc de mine şi i-am spus că-l voi da în judecată. El nu m-a crezut, dar ţin să-l anunţ pe această cale că am început toate demersurile în acest sens, deşi el refuză să-mi dea anumite informaţii pentru a-i putea trimite citaţiile. Datele sunt însă publice şi e doar o problemă de timp până se va trezi că-l chem în judecată. Şi-a bătut joc de mine în mai multe emisiuni. Până şi CNA-ul l-a sancţionat, eu cu atât mai mult am toate motivele. A difuzat tot soiul de filmuleţe cu mine, fără să fiu de acord, iar eu am pierdut contracte, adică bani. În plus, e vorba de viaţa mea privată şi nu accept să intre cu bocancii în ea oricine vrea, doar pentru că sunt sexy, blondă şi cu sânii mari”, ne-a declarat Simona- Sensual.

Şi de parcă traumele psihice nu au fost suficiente, Simona a avut parte, recent, şi de unele fizice, ea fiind atacată, zilele trecute, în apropierea locuinţei sale, de doi indivizi necunoscuţi. “Am fost atacată de doi necunoscuţi, m-au îmbrâncit, am căzut pe jos şi m-am rănit. O să-mi iau bodyguard nonstop, pentru că deja îmi e teamă să mai ies singură din casă”, a mai adăugat Simona. sursa: Libertatea

Ultima oră

Comentariul meu