hoţi de etnie romă au spart trei magazine din mediaş

hoţi de etnie romă au spart trei magazine din mediaşBunurile găsite in autoturism, in valoare de aproximativ 2.000 lei, au fost recunoscute de către reprezentanţii celor 3 magazine de profil si predate acestora. Cele 4 persoane sunt cercetate de către lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale Mediaş.

În data de 24.05.2011, ora 17.30, Politia Mun. Mediaş a fost sesizată telefonic despre faptul că mai multe persoane de etnie rromă au sustras bunuri dintr-un magazin din municipiul Mediaş, fiind menţionat numărul de înmatriculare al autovehiculului cu care aceste persoane se deplasau.

La scut timp, autovehiculul a fost oprit de un echipaj de poliţie pe raza localităţii Copşa Mică.

În urma verificărilor s-a constat că autovehiculul era condus de o tânără de 27 de ani, din municipiul Sibiu iar în maşină se mai aflau 5 persoane în vârstă de 16, din municipiul Sibiu.  În portbagajul autoturismului  au fost găsite mai multe articole de îmbrăcăminte si încălţăminte. Cele 6 persoane  şi autoturismul în cauză au fost conduse la Politia Municipiului Medias pentru cercetări. „În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că bunurile găsite în autoturism au fost furate din 3 magazine de profil din Municipiul Mediaş, în cursul zilei de 24.05.2011, de către 4 din aceste persoane, persoane cunoscute cu antecedente penale pentru comiterea de astfel de furturi şi de  pe raza Municipiului Sibiu”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. Bunurile găsite in autoturism, in valoare de aproximativ 2.000 lei, au fost recunoscute de către reprezentanţii celor 3 magazine de profil de pe raza Mun. Mediaş si predate acestora. Cele 4 persoane sunt cercetate de către lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale Mediaş.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. TIGANU-I TIGAN SI-N ZIUA DE PASTI, NU ROM CA SA SE FACA ASOCIEREA CU ROMAN SI SA NE CREADA STRAINI PE TOTI ROMANII HOTI SI CRIMINALI, TIGANI NE-AU STRCAT IMAGINEA PESTE TOT IN LUME……………..

  2. dar de ce le ziceti de etnie romã? de ce nu le ziceti tig@ni? ca nu ii jugniti ca asta le este natioa, tig@n nu rrom, dupa cum a zis si madalin voicu, tizul lor, al tiganilor
    numai cioaba vrea sa i se zica rrom si nu tigan.

    TIGAN DOMLE TIGAM, ” de etnie tigan”