topul mârlanilor: audi a4 de germania cocoţat pe trecerea de pietoni de pe tribunei

topul mârlanilor: audi a4 de germania cocoţat pe trecerea de pietoni de pe tribuneiCine crede că mârlanii sunt numai pe aici pe la noi pe la Sibiu se înşeală. Uite că şi aceşti distinşi străini de prin Germania parchează pe unde vor şi cum vor….

Zi aglomerată, soare, nebunie, trafic… Aşa a fost în urmă cu mai bine de o săptămână pe strada Tribunei.

De parcă nu era îndeajuns că se făceau şi lucrări în zonă au mai apărut şi unii şoferi care în loc să caute o parcare regulamentară au decis că e momentul să mai ocupe de la sine putere un trotuar.

Cum nu era de ajuns trotuarul, un posesor de Audi A 4, unul din alea de fiţe, şi-a zis el în sinea lui că e perfect dacă îşi lasă frumuseţea de maşină pe trecerea de pietoni de la intersecţia Xenopol cu Tribunei.

topul mârlanilor: audi a4 de germania cocoţat pe trecerea de pietoni de pe tribuneiNe întrebăm noi aşa ca proştii… În Germania ar avea tupeul să facă acelaşi lucru? Neaaaaaaaaaaaaaa!

Poate domnu’ primar Iohannis ar fi bine să stabilească „neşte” amenzi babane şi în euro pentru astfel de şoferi…..

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. articol inutil , unde te crezi !!

    mare lucru a urcat masina pe trecere and ?! sunt lucruri cu adevarat grave pe care le poti tipa aici in gura mare !

  2. dar de ce nu ii amendeaza nimeni pe atsia?
    daca parcam unul din noi, ma refer la oemanii de rand, (nu la cei cu bani), imediat ne vedea politia si ne sanctionau. poate le imping si lor ceva la politisti “amaratii” astia cu masini “ieftine”