şocant – strivit de propria căruţă în mălâncrav. omul a murit...

şocant – strivit de propria căruţă în mălâncrav. omul a murit...Este vorba de un bărbat de 42 de ani care a ajuns în stare gravă la spitalul judeţean Sibiu. Medicii spun că şansele de supravieţuire ale omului sunt destul de mici.

Ieri, la Unitatea Primiri Urgente a fost adus un pacient in varsta  de 42 de ani, din Malancrav, in stare grava, care prezenta un politraumatism prin strivire ( caruta). „Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral, fractura cu infundare temporo-parietala, traumatism toracic cu multiple fracturi costale si volet costal stang, fractura de clavicula, soc  hemoragic. Pacientul a intrat in stop cardio-respirator, a fost resuscitat, iar medicii au intrat de urgenta in sala cu acesta. In prezent, starea pacientului este critica ( sansele de supravietuire sunt minime), acesta se afla sub tratament si supraveghere pe ATI”, se arată într-un comunicat al spitalului judeţean Sibiu.

UPDATE – Ora 10.45

In ciuda eforturi facute de medici, pacientul de 42 de ani, din Malancrav, care se aflat in stare critica pe ATI, a decedat.
Acesta a intrat  din nou in stop cardio-respirator, a fost resuscitat, dar nu a mai raspuns la aceste manevre.

Ultima oră

Comentariul meu