rezultate bune pentru procycling geiger team la cupa emmeduesport

rezultate bune pentru procycling geiger team la cupa emmeduesportLa Ploiesti s-a desfasurat weekendul trecut Cupa Emmeduesport, o competitie de ciclism intr-un format nou pentru Romania. Au fost de fapt 2 competitii – sambata o cursa de ciclism pe sosea in lungime de 100 km, iar duminica o competitie de mountain bike (35 sau 70km).

Concurentii puteau opta sa participe fie la una dintre ele fie la ambele, punctand astfel intr-un clasament general la finalul celor 2 zile. La proba de sosea ProCycling Geiger Team a aliniat 7 ciclisti. Cele mai bune clasari le-au avut Marius Petrache (locul 2), Tudor Oprea (locul 4) si Lucian Logigan (locul 5), toti trei participand la categoria Elite. De asemenea tot in proba de sosea Ulisse Gheduzzi si Francisc Sarosi au ocupat locurile 2 respectiv 3 la categoria +40 de ani.

Duminica s-a desfasurat cursa de mountain bike, acolo unde sportivii de la ProCycling Geiger Team s-au simtit mult mai in elementul lor.

La 70km Elite Tudor Oprea a terminat pe locul 2 iar Marius Petrache pe locul 3, competitia fiind castigata de Marian Frunzeanu de la Dinamo Bucuresti.

Tot pe distanta de 70km, la categoria 19-29 de ani Robert Kovacs de la ProCycling Geiger Team a terminat al doilea. Tot locul 2 l-a ocupat si cisnadianul Otniel Dominte la categoria 30-39 de ani. La +40 de ani Francisc Sarosi fost primul urmat de Ulisse Gheduzzi, ambii de la ProCycling Geiger Team.

Pe distanta de 35km la categoria fete Andreea Zeicu a fost prima, aceeasi pozitie pe podium ocupand-o si Mihai Tipurita la categoria +40 de ani.

In clasamentul general dupa cele doua zile sportivii de la ProCycling Geiger Team au ocupat locurile 2 (Marius Petrache) si 3 (Tudor Oprea).

Weekendul care urmeaza doi din componentii echipei, Lucian Logigan si Marius Petrache, vor participa in Ungaria la o competitie internationala. Urmatoarea competitie din Romania la care ProCycling Geiger Team va participa este Maratonul Vinului ce se va desfasura in 4 iunie tot in zona Ploiesti.

 

Ultima oră

Comentariul meu