mai sunt zece zile până la deschiderea sibiu bookfest

mai sunt zece zile până la deschiderea sibiu bookfestSibiuBookFest va fi deschis în fiecare zi, de joi, 2 iunie până luni, 6 iunie, între orele 10 și 22 de joi până duminică și între 10 și 18 în ziua de luni. Intrarea la târgul de carte este liberă.

Cele mai bune edituri din România vin la Sibiu, între 2 și 6 iunie pentru SibiuBookFest, un eveniment devenit deja tradiție, parte a Festivalului Internațional de Teatru. Aflat  la a II-a ediție, SibiuBookFest se va desfășura în Piața Mică, într-un pavilion expozițional de 1.300  mp care va găzdui peste 50 de edituri și furnizori de servicii educaționale din România. SibiuBookFest aduce un suflu proaspăt pe piața evenimentelor culturale din Sibiu. Atuurile sale sunt interactivitatea, numărul mare de edituri participante și farmecul locației, dar în special programul de lansări de carte și dezbateri. Cel mai important târg de carte din Sibiu are o strânsă legătură cu Festivalul Internațional de Teatru. Așa cum era firesc, cel mai important festival al artelor din România și al 3-lea din lume, își deschide porțile și către carte. SibiuBookFest vine sa completeze perfect cele peste 400 de evenimente culturale ale FITS, aducând în cel mai important oraș cultural din România, magia cărților. Așadar, spectatorul de teatru, de dans, de muzică, de cultură, spectatorul care dorește emoția, poate să întindă mâna spre carte, locul unde se stochează trăiri și emoții, într-o locație excepțională – Piața Mică – unul dintre cele mai importante spații publice, sociale și culturale ale Sibiului.

Număr record de participanți

Cea de-a doua ediție a SibiuBookFest reunește un număr record de participanți. Cele mai importante 50 de edituri din România vin la Sibiu între 2 și 6 iunie cu cele mai noi apariții editoriale dar și cu multe titluri clasice. Pasionații de carte vor fi primiți în pavilionul expozițional cu reduceri importante de preț, cu lansări de carte, întâlniri cu autori, sesiuni de autografe și multe alte programe culturale. Vizitatorii vor găsi titluri noi sau cărți clasice din toate domeniile, albume, ediții de colecție, dicționare, ghiduri, cărți de ficțiune, educaționale, de dezvoltare personală și profesională, colecții de business, carte spirituală, cărți pentru copii, sau produse educaționale.

Program special de evenimente în cadrul SibiuBookFest

SibiuBookFest pregătește vizitatorilor un program divers de evenimente speciale, lansări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri multimedia. Toate aceste informații și noutăți legate de SibiuBookFest vor fi actualizate pe website-ul evenimentului (www.sbf.exposib.ro) și pe pagina de facebook, www.facebook.com/SibiuBookFest. Desi aflat doar la cea de-a doua ediție, SibiuBookFest a depășit deja evenimente similare consacrate, fiind cotat la acest moment ca cel mai important eveniment editorial din România după târgurile din Bucuresti. „Pentru această ediție așteptăm o participare record de peste 15.000 de vizitatori. Le oferim peste 30 de mii de titluri cu prețuri speciale. Editurile participante au pregătit deja oferte speciale eptnru pasionații de lectură, cu reduceri de preț de până la 70%”, spune Cosmin Marcu, organizatorul SibiuBookFest. Târgul acordă o atenție deosebită autorilor români, numeroase personalități ale culturii urmând să participe la SibiuBookFest.

 

Ultima oră

Comentariul meu