video rezumat - gaz metan învinge la craiova, dar nu prinde loc de europa league

video rezumat - gaz metan învinge la craiova, dar nu prinde loc de europa leagueMediașul a încheiat în forță cel mai bun sezon din toate timpurile în istoria echipei. Gaz Metan s-a impus cu 2-1 la Craiova, dar a terminat pe 7 campionatul după ce Steaua s-a impus cu 3-1 la Cluj în fața CFR-ului. Meciul de sâmbătă de la Craiova a fost întrerupt 116 minute din cauza unei furtuni.

Golurile au fost marcate de Mihai Costea, în minutul 25, pentru craioveni, respectiv Liţu (’35) şi Pârvulescu (’90).

Mihai Costea a deschis scorul printr-un şut plasat, din unghi, în stânga portarului medieşean, Pleşca.

În minutul 35, Gaz Metan Mediaş a beneficiat de un penalti după un fault al lui Dănănae asupra noului intrat în teren Liţu. Portarul Silviu Lung junior a apărat şutul tras de Eric de Oliveira, dar Liţu a continuat faza şi a înscris.

Paul Pârvulescu a adus victoria medieşenilor printr-un şut din interiorul careului, mijlocaşul primind o pasă de la coechipierul său, Todea. Partida a fost urmărită de aproximativ 100 de spectatori.

Amânat pentru două ore

Meciul Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş a fost întrerupt în minutul 48 din cauza unei ploi torenţiale ce s-a abătut asupra stadionului „Ion Oblemenco”, şi reluat 116 minute mai târziu. Supervizorul partidei Universitatea Craiova -Gaz Metan Mediaş, Mircea Cezar Ionescu, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că cele două echipe s-au înţeles ca meciul să fie reluat imediat după tuşarea terenului. La 12 minute după întreruperea meciului, ploaia s-a oprit iar arbitrii au ieşit să inspecteze terenul. Problema cea mai mare pentru reluarea meciului a fost terenul, îmbibat cu apă. Jucătorii celor două echipe au evoluat cu dificultate pe un teren aproape impracticabil. Mijlocaşul Dorel Stoica, schimbat la pauza meciului, a părăsit incinta stadionului înainte ca repriza a doua să se reia. Meciul cu Gaz Metan Mediaş a reprezentat, măcar pentru un sezon, ultimul pentru Universitatea Craiova în Liga I, formaţia olteană retrogradând în eşalonul secund.

Pustai: ”Sunt trist că am stins lumina unei echipe legendare”

Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, a declarat că îi pare rău de retrogradarea Craiovei, al cărei fan a fost. Tehnicianul a spus că marea echipă a Ştiinţei din anii ’80 va rămâne mereu în sufletul său. „Doar în liga a doua am jucat un meci mai lung: a început într-o zi şi s-a terminat în alta. Ştiam că am întâlnit o echipă motivată,am bătut pe final, ceea ce inseamna ca avem foarte multă încredere în noi, avem forţă. Pentru noi era un vis să mergem în Europa. E bine că s-a jucat pe teren. De-abia acum începe greul. Sunt trist că am stins noi lumina acestei echipe legendare. „Craiova Maxima” a fost în sufletul meu „, a spus Pustai.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. daca bateam steaua acasa acum eram pe 5, si nu pe 7. dar la anul cu o noua tribuna 1, acoperita si un stadion de 11 mii putem juca in EL.