voința a pierdut și la turda. promovarea în liga 1 e ratată

voința a pierdut și la turda. promovarea în liga 1 e ratatăSibienii nu au fost în stare să învingă la Turda și au pierdut cu 0-1. La Deva Mureșul a pierdut ”subit” în ultimele minute cu FC Bihor Oradea.

Echipa lui Alexandru Pelici a ieșit sâmbătă practic definitiv din cursa pentru promovarea în liga 1. Sibienii au pierdut cu 0-1 la Turda, în fața celor de la Arieșul și nu mai au șanse decât pur teoretice de a promova.

Unicul gol al meciului a fost înscris în prelungirile primei reprize. Hadăr a marcat atunci cu latul din 10 metri. Sibiul nu a reușit să întoarcă rezultatul în partea a II-a și își vede astfel spulberat un vis, care să recunoaștem poate a fost prea mare pentru această echipă ce a promovat în urmă cu un an din liga 3.

Blat la Deva?

Un meci deosebit de controversat s-a disputat la Deva. Acolo Mureșul din localitate s-a văzut condusă încă din primele minute, dar devenii au întors scorul și au condus cu 2-1. Bihorenii au revenit însă miraculos în repriza a II-a și s-au impus pe final cu 3-2. La Slatina Alro a spulberat cu 5-0 pe CSM Rm. Vâlcea, iar la Severin, Gaz Metan CFR a învins cu 2-0 pe Acu Arad. În fine la Alba Iulia, Unirea a învins cu 2-0 pe cei de la Iași. Duminică se joacă derbiul seriei între Petrolul Ploiești și Dacia Mioveni.

voința a pierdut și la turda. promovarea în liga 1 e ratată

Ultima oră

Comentariul meu