bătut în propria casă cu o bâtă de baseball

bătut în propria casă cu o bâtă de baseballDoi bărbaţi sunt cercetaţi în stare de arest preventiv de poliţiştii din Dumbrăveni sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire, violare de domiciliu şi distrugere.

Poliţia Oraşului Dumbrăveni a fost sesizată de S.A., domiciliată în Dumbrăveni, cu privire la faptul că în cursul nopţii de 13/14 mai a.c., în jurul orelor 3.00, doi bărbaţi au pătruns în imobilul său şi l-au agresat fizic pe concubinul său. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti au fost identificaţi cei doi suspecţi: S.R. şi F.M., fiind stabilit faptul că cei doi au pătruns fără drept, prin forţarea uşii de acces, care a fost distrusă, în imobilul reclamantei, unde l-au agresat fizic, folosind o bâtă de baseball şi un baston metalic, pe F.L.

Victima a fost transporată la Spital

În cursul zilei de ieri, cei doi învinuiţi au fost prezentaţi Judecătoriei Mediaş cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire, violare de domiciliu şi distrugere. Cercetările în acest caz sunt continuate de Poliţia Oraşului Dumbrăveni.

Ultima oră

Comentariul meu