video - gaz metan a învins cfr-ul cu 3-2. eric a dat două super goluri!

video - gaz metan a învins cfr-ul cu 3-2. eric a dat două super goluri!Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-2), echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I.

olurile echipei din Mediaş au fost marcate de Eric ’30, ’75 şi Pârvulescu ’60. Pentru CFR Cluj au înscris Rada ’29 şi Hora ’36.

Rada a deschis scorul pentru CFR Cluj, în minutul 29, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri.

Gaz Metan Mediaş a egalat după doar un minut, prin Eric, care după o acţiune individuală l-a lobat pe portarul Mincă din 15 metri.

Oaspeţii au trecut din nou în avantaj pe tabela de marcaj, în minutul 36, datorită unui gol înscris de Hora cu un şut din careu, după o centrare de pe partea stângă a lui Nicoară.

Pârvulescu a restabilit egalitatea în minutul 60, cu un şut în diagonală, iar Eric a înscris golul victoriei gazdelor, în minutul 75, după un un-doi nu Bawab.

Gaz Metan Media ş: 12. Pleşca – 3. Trtovac, 13. Akaki, 19. Lazăr (5. A. Muntean ’46), 8. Buzea – 16. R. Zaharia, 15. Hoban – 18. Bawab (20. Roman ’86), 27. Eric de Oliveira, 22. Pârvulescu – 9. Liţu (6. Bozeşan ’76). Antrenor: Cristian Pustai.

CFR Cluj: 32. Mincă – 55. Nuno Diogo, 20. Cadu, 24. Rada, 23. Veloso – 28. E. Kone, 6. Mureşan (8. Kivuvu ’71), 7. E. Dică (5. Sare ’79), 11. Nicoară – 22. Hora, 85. Bud (29. Batin ’65). Antrenor: Alin Minteuan.

Cartonaşe galbene: Trtovac ’40 / Bud ’32, Nicoară ’47

Arbitri: Dragoş Istrate – Eduard Ungureanu, Marius Nicoară – Cătălin Busi

Observatori: Anton Heleşteanu, Alexandru Popescu

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, între care şi 50 de fani clujeni.

Pustai: „A fost un meci foarte frumos!”

Cristi Pustai este extaziat după meciul foarte bun făcut azi de Gaz Metan Mediaş, dar atenţionează că jucătorii nu trebuie să se culce pe-o ureche. „Un meci nebun de frumos. Am făcut oamenii fericiţi, a fost o atmosferă extraordinară! Fotbaliştii noştri joacă pe prime foarte mici, au salarii foarte mici şi merităm apreciaţi. 55 de puncte ar fi etraordinar pentru un oraş ca al nostru. În acest moment depindem doar de noi. CFR este o echipă foarte puternică. O echipă campioană şi nu cred că poate pierde două meciuri consecutive. Am atins o culme, trebuie să fim atenţi la cărare, să nu avem rău de înălţime şi să rămânem cu picioarele pe pământ. Te simţi bine când la rezultate directe cu Steaua, Dinamo şi CFR stai bine. Craiova este o echipă frumoasă, prima pe care am iubit-o în copilărie, fugeam de la şcoală să-l văd pe Balaci şi pe restul jucătorilor din acea echipă. Apoi am fost foarte mândru să ajung să-l cunosc, să dau mâna cu el”, a spus Pustai la finalul meciului.

Ultima oră

Comentariul meu