galerie foto - voința învinge gaz metan cfr cu 3-1 dar șansele de promovare sunt minime

galerie foto - voința învinge gaz metan cfr cu 3-1 dar șansele de promovare sunt minimeSibienii au avut mari emoții cu craiovenii, dar până la urmă s-au impus meritat în partea a doua a meciului de pe Municipal. Petrolul și Mioveniul au învins și ele și țin Sibiul la 5 și respectiv 4 puncte de primele două locuri.

Voința s-a întors în fața propriilor suporteri după înfrângerea suferită în urmă cu o săptămână la Ploiești. Fanii Voinței au venit în număr mic la stadion, în tribunele Municipalului luând loc sâmbătă dimineață aproximativ 500 de suporteri.

Sibiul a deschis rapid scorul, chiar în debutul meciului, în minutul 2, când Tătar a reluat cu capul din 6 metri, o centrare venită din primul corner al meciului.

galerie foto - voința învinge gaz metan cfr cu 3-1 dar șansele de promovare sunt minimeOaspeții au ieșit la joc și au avut câtva ocazii bune, imediat după primirea golului. CFR-iștii au egalat în minutul 11, când Mitic l-a învins pe Dani cu un șut din interiorul careului mare.

Sibiul a dominat meciul după pauză, dar a avut emoții pentru victorie.

Golul de 2-1 a picat abia în minutul 73, când Bunea a finalizat o acțiune frumoasă făcută de Iulică Popa.

Scorul final a fost stabilit în minutul 89, când Grigore a transformat impecabil un penalty corect acordat de arbitrul meciului.[nggallery id=696]

Etapă proastă pentru Sibiu

Echipele cu care Sibiul se află în luptă directă pentru promovare, au avut succes în meciurile jucate sâmbătă. Petrolul s-a impus cu 1-0 la Acu Arad, după un gol reușit în minutul 35 de Buhăescu. Dacia Mioveni s-a chinuit cu Deva până în minutul 85. Atunci argeșenii au marcat golul de 1-0 dintr-un offside. Devenii au rămas în 10 oameni după ce portarul lor a fost eliminat pentru proteste la golul de 1-0. CL. Ionescu a marcat pentru 2-0 în minutul 90. În celelalte meciuri ACS MU Poli Iași a învins cu 1-0 pe Arieșul Turda, CSM Rm. Vâlcea a făcut scor, 3-0 cu FC Argeș Pitești și Unirea Deva a câștigat 3 puncte la masa verde pentru că Silvania s-a retras. Duminică are loc meciul FC Bihor Oradea – Alro Slatina, de la ora 12.00.

galerie foto - voința învinge gaz metan cfr cu 3-1 dar șansele de promovare sunt minime

Ultima oră

Comentariul meu