topul mârlanilor: alo b - 69 - dcu? noi pietonii pe unde trecem?

topul mârlanilor: alo b - 69 - dcu? noi pietonii pe unde trecem?Faptul că șoferii din traficul sibian nu sunt deloc ușă de biserică a fost întărit de un domn care a ținut cu tot dinadinsul să blocheze cu al său microbuz traficul pietonal de pe strada Faurului.

Cu siguranță că dacă am fi constanți am reuși să facem cel puțin 100 de fotografii pe zi cu conducătorii auto care își lasă te miri pe unde parcate mașinile și asta fără să le pese câtuși de puțin că blochează traficul sau pun chiar în real pericol viața pietonilor care se văd nevoiți să circule prin mijlocul străzii ca să poată să treacă mai departe.

Un astfel de șofer ”bine intenționat” am descoperit pe strada Faurului.

După ce că în zonă se fac tot felul de lucrări de reabilitare care pun în mare dificultate traficul auto și mai ales pe cel pietonal, un domn ”jos pălăria” a gândit el că e musai să își pun microbuzul în fața pietonilor.

topul mârlanilor: alo b - 69 - dcu? noi pietonii pe unde trecem?Zis și făcut!

Și nu așa oricum ci pe la 8.00 dimineața, când părinții se grăbesc să își ducă odraslele la grădiniță, iar elevii să ajungă la școala!

În fapt de ce să îi fie frică șoferului? Că doar lui nu îi poate ridica nimeni mașina…

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. si cosul de gunoi arata ce fel de oameni locuiesc in Sibiu…evident nu toti sunt hoti si nesimtiti