Se închide Dima în weekend. Doar pe un sens. Și pe Tribunei se fac din nou reparații

Se închide Dima în weekend. Doar pe un sens. Și pe Tribunei se fac din nou reparațiiO bandă de pe strada Dima se închide pentru reparaţii. Un nou tronson al străzii Ţiglari intră în reabilitare.

Lucrările de reabilitare a asfaltului pe străzile care alcătuiau traseul de trafic greu demarează vineri, 13 mai, cu strada Dima. Vineri, 13 mai şi sâmbătă, 14 mai, DPC va freza stratul de asfalt şi va turna unul nou. Circulaţia se va desfăşura pe o singură bandă.

Strada Tribunei închisă temporar traficului

Tronsonul dintre strada Mitropoliei şi strada Centumvirilor va fi închis sâmbătă, 14 mai şi duminică 15 mai pentru introducerea noii reţele de gaz. În acelaşi timp DPC va executa pe această stradă lucrări de refacere a carosabilului pe tronsonul pe care societatea de gaz a executat deja aceste lucrări: strada N. Bălcescu – strada Mitropoliei. Acest tronson va fi închis traficului sâmbătă, 14 mai.

Un nou tronson al străzii Ţiglari intră în reabilitare

Constructorul a solicitat avizul pentru începerea lucrărilor de reabilitare şi pe tronsonul dintre străzile Record şi Constructorilor. Acesta fiind un tronson mai lung, lucrările vor solicita o perioadă mai lungă de execuţie, din 16 mai până în 16 iulie. Traficul se va închide doar pe un singur sens, circulaţia de pe acesta fiind deviată pe rute ocolitoare.

 

Ultima oră

Comentariul meu