topul mârlanilor: bmw x5 ridicat de pe trotuar de lângă farmacia 24

topul mârlanilor: bmw x5 ridicat de pe trotuar de lângă farmacia 24Dacă cineva are îndoieli că cei de la Biroul de Ridicări Auto din Sibiu nu ridică şi maşini de lux de pe domeniul public se înşeală din toate punctele de vedere.

Sibienii aflaţi la plimbare sau cu treabă miercuri pe la ora 12.00 prin zona centrală a Sibiului s-au oprit mai ca la un spectacol să vadă cum o maşină de teren a vreunui barosan de prin oraş este ridicată pentru că nu a parcat regulamentar pe domeniul public.

Interesant este că lângă BMW cu câteva minute înainte să fie ridicată maşina, mai parcase şi un atutoturism cu numere de Alba.

Ne închipuim probabil supărarea proprietarului de BMW când a venit el probabil fălos să se urce în jeepanul lui şi a găsit în loc tăbliţa lăsată de băieţii de la Ridicări Auto.

topul mârlanilor: bmw x5 ridicat de pe trotuar de lângă farmacia 24Poate se învaţă minte proprietarul şi nu mai lasă aiurea maşina prin oraş.

Asta dacă nu cumva vrea să o gasească din nou în parcul auto de la Tursib….

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Comentariul meu